بررسی اعتبار سنجی اسناد عادی در مقایسه با اسناد رسمی مرهونه در حقوق ایران
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی و ملی مطالعات مدیریت، حسابداری و حقوق
- کد COI اختصاصی: IICMOCONF12_125
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 146
نویسندگان
کارشناسی ارشد حقوق خصوصی
چکیده
یکی از مهمترین ادله در دعوای حقوقی اسناد و مدارک است که اسناد رسمی در این میان جایگاه ویژه ای دارد. اسناد عادی با تعریف سند رسمی و بدون تعریف قانونی شناخته می شوند. حدود اعتبار همه اسناد یکسان نیست. هدف تحقیق بررسی اسناد عادی است که شرایط اسناد رسمی را ندارند ولی قانونگذار اعتبار سند رسمی را که یک سند رسمی است به آنها اعطا کرده است، از طرفی سند رسمی مرهونه اسناد رسمی هستند که بانکها و موسسات مالی و اعتباری برای ضمانت استرداد وام با مشتریان خویش تنظیم می کنند و طی آن شخصی که ملکی در اداه ثبت اسناد و املاک ، رسما به نام وی تنظیم شده باشد در قبال مبلغی در وثیقه و گرو بانک قرار می دهد . این اثر وضعیت و امتیازات ویژه اسناد رسمی و شرایط آنها را برجسته می کند. ضمنا حدود اعتبار هر سند به صورت جداگانه مورد بررسی قرار گرفت و انواع اسناد و شرایط آنها مورد بحث قرار گرفت.کلیدواژه ها
اسناد مرهونه، اسناد عادی، ادله دعوا، رهناطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.