مدیریت هوشمند ریسک: مدل دو مرحله ای NN-QR در بیمه های اموال
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سی ویکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بین المللی بیمه و توسعه: رضایت مندی و اعتماد مردم به صنعت بیمه
- کد COI اختصاصی: INSDEV31_031
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 0
نویسندگان
رئیس اداره اکچوئری شرکت بیمه تجارت نو، تهران، ایران
چکیده
این پژوهش کاربرد رگرسیون چندکی را در فرایند تفکیک ریسک مورد مطالعه قرار می دهد. مدل های دو بخشی مبتنی بر مدل هایخطی تعمیم یافته به طور گسترده در ساخت نرخ بیمه برای پیش بینی خسارت مورد انتظار استفاده می شوند. یک روش جایگزین مبتنی بررگرسیون چندکی را بررسی می کند که اطلاعات بیشتری در مورد توزیع زیان ارائه می دهد و همچنین می تواند برای تفکیک ریسک وکنترل بیمه نامه های صادره مورد استفاده قرار گیرد. رگرسیون چندکی امکان تخمین مقدار خسارت کل یک بیمه نامه را با توجه بهتعدادی متغیر کمکی فراهم می کند. برای انجام این کار مرحله اولی که ضرورت دارد. شامل برازش مدل شبکه های عصبی برای تخمیناحتمال ارائه حداقل یک خسارت برای هر بیمه نامه است. روش پیشنهادی برای داده های بیمه نامه های مسئولیت کارفرما در قبال کارکنانانجام شده است. با تخمین شدت و احتمال وقوع خسارت می توان مقدار حق بیمه را با استفاده از اصل حق بیمه چند کی محاسبه کرد. بااستفاده از مقادیر برآورد شده برای احتمال و شدت وقوع خسارت می توانیم ماتریس ریسک را طراحی کنی. محاسبه حق بیمه با استفادهاز رگرسیون چندکی که خواص خوب چندک ها را به ارث می برد مزایایی نسبت به روش های محاسبه حق بیمه با استفاده از اصل ارزشمورد انتظار و اصل واریانس حق بیمه دارد.کلیدواژه ها
مدیریت ریسک، رگرسیون چندک، شبکه عصبی، مدل دو مرحله ای طبقه بندیمقالات مرتبط جدید
- نقش مدیریت دانش و فناوری های نوین در بهبود عملکرد سازمانی شرکت های فعال در صنعت بیمه تکافل
- آسیب شناسی صنعت تکافل در ایران بر اساس مدل SWOT
- بررسی عوامل موثر بر ادراک بیمه گزاران در پذیرش بیمه تکافل
- شناسایی چالش ها و موانع تحقق تحول دیجیتال در صنعت بیمه مبتنی بر نظریه داده بنیاد، مورد مطالعه شر کت بیمه تحارت نو
- ارائه الگویی از اعتماد بیمه گذاران به اینشورتک در بیمه های متعارف و بیمه های اسلامی (تکافل)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.