استراتژی توسعه شهری CDS راهبردی نوین درفرایند توسعه پایدارشهری مورد شهرمهاباد
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش ملی معماری پایدار و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: SAUD01_217
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1303
نویسندگان
استادتمام دانشگاه تهران
کارشناس ارشدجغرافیا و برنامه ریزی شهری
کارشناس ارشدجغرافیا و برنامه ریزی شهری
چکیده
افزایش جمعیت توسعه لجام گسیخته شهرنشینی فقربیکاری حاشیه نشینی و... درجهان امروز به ویژه درکشورهای درحال توسعه عوارض و مسائل گوناگونی را به همراه داشته است امروزه این مشکلات روزافزون که غالبا ریشه درضعف طرح ها و ناکارامدی برنامه های مدیریت شهری دارد درغیاب مشارکت شهروندی و مردمی جهت تهیه طرح های مذکور بسیاری ازشهرها را با مسائل و چالشهایی مواجه نموده که با خواست و اراده شهروندان فاصله بسیاری دارد بنابراین باتوجه به مشکلات موجود طرح های امروزی طرح جامع طرح هادی شهری و ... لزوم توجه به استفاده ازطرح های نوین شهری که رویکردی مشارکتی و متقابل با شهروندان دارد ضرورتی بسیار مهم است دراین میان فرایند استراتژی توسعه شهری cds که مهمترین ویژگی آن توجه به چشم انداز سازی مشارکتی و ظرفیت سازی اجتماعی درتوسعه و مدیریت پایدارشهری است به عنوان رویکردی نوین ازبرنامه ریزی راهبردی درمدیریت و برنامه ریزی شهری امروزی جهت کاهش فقر افزایش کیفیت زندگی و نیز مشارکت و همفکری متقابل مردم و مسئولین درمدیریت شهری بسیاری ازشهرهای جهان مطرح می باشد. ازاین رو مقاله حاضر درنظر دارد فرایند مذکور را با هدف ایجادبستری جهت مشارکت برنامه ریزی و ایجاد زمینه ای برای چشم اندازسازی مشترک توسعه اتی شهر که خود چارچوبی قابل توجیه برای برنامه ریزی و طرح های آتی خواهد بود درشهرمهاباد مورد بررسی قرار دهد.کلیدواژه ها
توسعه پایدارشهری/مدیریت شهری/استراتژی توسعه شهری/شهرمهابادمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.