بررسی علل عدم رعایت مسائل ایمنی در کارگاه های ساختمانی با رویکرد به مبحث 12 مقررات ملّی ساختمان
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی بنای ماندگار
- کد COI اختصاصی: BANA01_088
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4886
نویسندگان
دانشجوی کارشناس ارشدمعماری
دانشجوی کارشناسی ارشدمعماری
دانشجوی کارشناسی ارشدمعماری
چکیده
رعایت اصول ایمنی در ساخت و ساز، از شروط مهم و الزامی برای آغاز، انجام، خاتمه و بهره برداری از پروژه های ساختمانی می باشد لیکن این امر با توجه به مسائل گوناگون فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و موارد مختلف فنی، دستخوش کم توجهی قرار گرفته و در بسیاری موارد منجر به ایجاد حوادث گوناگون و بروز خسارات جانی و مالی متعدد می گردد. در صنعت ساختمان که یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین صنایع کلیدی در پیشرفت و رشد شاخص های اجتماعی و اقتصادی کشورها می باشد نیز به دلایل فوق الذکر و همچنین ابعاد گسترده فعالیت ها و عملیات اجرایی مربوطه، همواره خطراتی پیش رو بوده که در صورت بی توجهی به مسائل ایمنی و عدم انجام به موقع اقدامات لازم در این خصوص، مسلماً خسارات جبران ناپذیری را بوجود خواهد آورد .هدف از این نوشتار نگاهی گذرا بر مفاد مطرحه در مبحث 12 مقررات ملّی ساختمان در خصوص ایمنی و حفاظت در حین کار و تبیین دلایل عدم اجرای مسائل ایمنی در پروژه ها و کارگاه های ساختمانی می باشد ، تا با شناخت موضوع، راهکارهای مناسبی در ایجاد نگرشی صحیح به این مهم فراهم گردد. چرا که این مهم می-تواند نقش بسزایی در ایمن سازی فرآیندهای ساخت پروژه های معماری و کاهش خطرات و خسارات ممکنه ایفا نماید.کلیدواژه ها
پروژه های ساختمانی - ایمنی - مبحث 12مقررات ملّی ساختمان - قوانین حقوقی - حادثهمقالات مرتبط جدید
- بررسی کلانتری معماری با آخرین امکانات از طراحی مناسب
- طراحی کتابخانه دیجیتال با رویکرد معماری پارامتریک
- بررسی و تجزیه و تحلیل بهینه سازی مصرف انرژی در ساخت و ساز با استفاده از بی آی ام ۱
- طراحی پارک اکولوژیک در شهر گردشگری شاندیز با تاکید بر پایداری محیط زیست شهری
- مروری بر پژوهش های حوزه موفقیت دفاتر مدیریت پروژه بر اساس حوزه های دانشی ۱۰ گانه در پروژه های عمرانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.