تاثیرساختار کالبدی محلات بر میزان مشارکت پذیری شهروندان با تاکید بر فضاهای عمومی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: ششمین همایش ملی فناوری های نوین در ساخت و ساز و سیستم های هوشمند شهری
- کد COI اختصاصی: BTCONF06_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 23
نویسندگان
استاد راهنما
استاد مشاوره
دانشجوی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب
چکیده
هدف اصلی این تحقیق تاثیر ساختار کالبدی محلات بر میزان مشارکت پذیری شهروندان با تاکید بر فضاهای عمومی (مطالعه موردی محله های مهرآباد و محله سازمان آب) است ، تحقیق حاضر از حیث هدف کاربردی که با هدف برخورداری از نتایج یافته ها برای حل مسائل در قلمرو تحقیق پرداخته شده و از حیث روش پژوهش ، تو صیفی -پیمای شی می با شد، جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه شهروندان محله های مهرآباد و محله سازمان آب در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ ا ست ، حجم نمونه برابر ۳۴۴ ا ست که با ا ستفاده از روش ت صادفی انتخاب شدند، ابزار جمع آوری دادهها پر سش نامه محقق ساخته می باشد، که روایی آن با استفاده از اعتبار صوری و پایایی آن با استفاده از آلفای کرونباخ محاسبه شده و مقدار آلفای کل به دست آمده برابر ۷۸۰,۰ است ،تجزیه و تحلیل دادهها با استفاده از نرم افزار spss انجام شد.یافته های تحقیق نشان داد ویژگی های کالبدی محله ساختار کالبدی محلات بر میزان مشارکت شهروندان در فضاهای عمومی تاثیر گذار ا ست ( R= (۰.۱۱۵, sig= ۰.۰۰۰، در این تحقیق میزان ر ضایت شهروندان از عملکرد مدیریت شهری در ساختار کالبدی محلات بر میزان مشارکت در فضاهای عمومی تاثیر گذار است (.(R= ۰.۲۴۲. sig= ۰.۰۰۰میزان احساس تعلق به منطقه محل سکونت در تاثیر ساختار کالبدی بر میزان مشارکت شهروندان در فضاهای عمومی تاثیرگذار ا ست (.(R= ۰.۱۸۷. sig= ۰.۰۰۰ ویژگی های فردی( شغل ، سطح تحصیلات، جنسیت ، سن ) بر میزان مشارکت شهروندان در فضاهای عمومی تاثیر گذار است (.(R= ۰.۴۱ . sig= ۰.۰۰۰کلیدواژه ها
مشارکت ، مشارکت شهروندان، فضای عمومی ، عملکرد مدیریت شهریمقالات مرتبط جدید
- بررسی کلانتری معماری با آخرین امکانات از طراحی مناسب
- طراحی کتابخانه دیجیتال با رویکرد معماری پارامتریک
- بررسی و تجزیه و تحلیل بهینه سازی مصرف انرژی در ساخت و ساز با استفاده از بی آی ام ۱
- طراحی پارک اکولوژیک در شهر گردشگری شاندیز با تاکید بر پایداری محیط زیست شهری
- مروری بر پژوهش های حوزه موفقیت دفاتر مدیریت پروژه بر اساس حوزه های دانشی ۱۰ گانه در پروژه های عمرانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.