بررسی بلند مرتبه سازی در شهر بابلسر
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی بنای ماندگار
- کد COI اختصاصی: BANA01_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1802
نویسندگان
کارشناس ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری و منطقه ای
کارشناس ارشدمرمت بنا
کارشناس ارشدبرنامه ریزی شهری
چکیده
شهرهای ما در حال حاضر شاهد رشد و گسترش روز افزون ساختمانهای بلند بر چهره خود می باشند و این در شرایطی صورت می پذیرد که شناخت صحیحی از موضوع وجود ندارد و قانون و مقررات کنترل کننده ای نیز در دست نیست. عدم وجود ضوابط و معیارهایی برای کاربرد اجرایی بلندمرتبه سازی، این نگرانی را باعث می گردد که عوارض نامطلوب آن بعلت وجود نارسایی های دیگر بسیار فاجعه بارتر از آنچه در شهرهای غربی رخ داده خود را بنمایاند. وجود این نگرانی ها و نیاز به تنظیم ضوابط برای کاربرد صحیح پدیده بلندمرتبه سازی، انجام تحقیق و بررسیهای گوناگون را در این زمینه واجب و ضروری می گرداند. این مقاله قصد دارد تا به اساسی ترین اصول یا رهنمودهای صحیح بلندمرتبه سازی در شهر بابلسر دست یابد. در این زمینه از دیدگاه شهرسازی و با تأکید بر فضای شهری، دیدگاههای متفاوت دیگر و مرتبط با این موضوع اعم از اجتماعی، اقتصادی، زیست محیطی را مد نظر قرار می دهد ولی باید به این نکته توجه نمود که اولاً بخش مهمی از تأثیرگذاری بلندمرتبه ها بر کالبد و تصورات شهروندان و مباحث تجربی و زیباشناختی مرتبط با فضاهای شهری می باشد. ثانیاً کلیه دیدگاههای مرتبط با موضوع باید به گونه ای هدایت و بکار بسته شوند که نهایتاً بتوان به الگوی بهینه استقرار بلندمرتبه ها در شهرها دست یافت و یک فضای شهری مطلوب را عینیت بخشید. لذا حضور دیدگاه طراحی شهری به عنوان رابط و هماهنگ کننده سایر دیدگاهها در راستای دستیابی به اهداف این مقاله ضروری می باشد.کلیدواژه ها
شهر، بلند مرتبه سازی، بابلسر، sowtمقالات مرتبط جدید
- بررسی کلانتری معماری با آخرین امکانات از طراحی مناسب
- طراحی کتابخانه دیجیتال با رویکرد معماری پارامتریک
- بررسی و تجزیه و تحلیل بهینه سازی مصرف انرژی در ساخت و ساز با استفاده از بی آی ام ۱
- طراحی پارک اکولوژیک در شهر گردشگری شاندیز با تاکید بر پایداری محیط زیست شهری
- مروری بر پژوهش های حوزه موفقیت دفاتر مدیریت پروژه بر اساس حوزه های دانشی ۱۰ گانه در پروژه های عمرانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.