بازاریابی اجتماعی در حسابرسی و نقش آموزش در آن

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_1668
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 157
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عزیزاله الاسوند

گروه حسابداری، واحد بین المللی خرمشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، خرمشهر، ایران.

اله کرم صالحی

گروه حسابداری، واحد مسجد سلیمان، دانشگاه آزاد اسلامی، مسجد سلیمان، ایران (نویسنده مسئول).

محمد امین کوه بر

گروه اقتصاد، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، خرمشهر، ایران.

چکیده

هدف: افزایش فشارهای رقابتی موجب شده است که شرکت های حسابرسی، اهمیت بازاریابی را بیشتر درک کنند. موفقیت یا بقاء هر واحد حسابرسی، ریشه در فهم عمیق اهمیت و استفاده کاربردی از تکنیک های بازاریابی دارد. بنابراین هدف این پژوهش تبیین شاخص های بازاریابی اجتماعی در حسابرسی می باشد. روش: در این مقاله جامعه آماری، حسابرسان عضو جامعه حسابدارن رسمی به تعداد ۱۱۰۰ بودند که با استفاده از نمونه گیری تصادفی کوکران ساده، تعداد ۲۲۸ نفر به سوالات پرسشنامه جواب دادند. داده های پژوهش کمی با بهره گیری از روش معادلات ساختاری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها و نتیجه گیری: مقوله محوری بازاریابی اجتماعی در حسابرسی می باشد و مقوله های علی شامل عوامل اجتماعی، عوامل رفتاری، عوامل انگیزشی، مقوله های مداخله گر شامل عوامل محیطی و سازمانی، مقوله های زمینه ای شامل عوامل آموزشی، سازمانی و سرمایه ای، مقوله های راهبردی شامل ارزش آفرینی و مدیریت دانش و پیامدها شامل توسعه اجتماعی، توسعه پایدار و کسب مزیت رقابتی و نیز حفظ و وفاداری مشتریان استخراج گردید. بازاریابی اجتماعی با ایجاد پشتوانه های مثبت رفتاری و عملکردی مناسب موجب پربارتر شدن انجام وظایف شغلی از جنبه فردی و نیز کسب جایگاهی ممتاز در میان شرکت های دیگر می شوند. این پرباری و کسب جایگاه سازمانی قابل اتکاء از مهم ترین عواملی است که می توانند موجب افزایش و بهبود عملکرد حسابرسان و مزیت رقابتی سازمانی شوند.

کلیدواژه ها

بازاریابی اجتماعی، حسابرسی، شاخص ها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.