مطالعه محاسباتی بر روی توتومرهای نوکلئوبازگوانین

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش ملی فناوری های نوین در شیمی و مهندسی شیمی
  • کد COI اختصاصی: NCNC01_332
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 854
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمود میرزائی

استادیار گروه نانو دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی، تهران، ایران

سیده سارا صادقی کلور

دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی آلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری، ایران

چکیده

در این پژوهش، مطالعه برروی ساختارهای محتمل حاصل از فرآیند توتومری برای نوکلئوبازگوانین ارائه گردیده است که یکی از اجزای مهم سازنده ساختار اسید نوکلئیک می باشد. از آنجایی که نوکلئوبازها ساختارهای مهم و اساسی بیولوژیکی محسوبمی شوند و اینکه توتومرشدن باعث جهش در سیستم های زیستی شده ومنجر به بیماری ها و اختلالات ژنتیکی می شود ضرورت چنین مطالعاتی نمایان می گردد. شیمی محاسباتی با غلبه بر مشکلات آزمایشگاهی از قبیل هزینه ها و زمان انجام آزمون، امکان انجام مطالعات را تسهیل نموده و رسیدن به نتیجه را تسریع می نماید و همچنین با مطالعه دقیق مولکول ها در ابعاداتمی و مولکولی اطلاعات مهمی در اختیار ما می گذارند که به نوبه خود در توسعه مرزهای دانش بسیار تاثیرگذار می باشند.. برای انجام مطالعه محاسباتی ، ابتدا ساختارهای توتومری نوکلئوبازگوانین طراحی شدند وبا انجام محاسبات بهینه شدند سپس محاسبات پارامترهای طیف سنجی تشدید مغناطیس هسته در هر یک از ساختارهای بهینه شده صورت گرفتند. با استناد به پاپارامترهای محاسبه شده از قبیل انرژی کل ساختاری، ممان دوقطبی، انرژی اوربیتال های مولکولی هومو و لومو و پارامتر پوشیدگی شیمیایی برای هر یک از ساختارهابررسی دقیقی روی خصوصیات ساختاری و الکترونی همه توتومرهای محتمل نوکلئوباز گوانین انجام شد. مطالعات بر اساس محاسبات کوانتومی با نظریه تابعی چگالی با کمک نرم افزار گوسین انجام شدهاست.

کلیدواژه ها

نوکلئوبازگوانین، توتومری، انرژی، نظریه تابعی چگالی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.