تاثیر پیچیدگی اطلاعات مالی مورد استفاده جهت ادراک این اطلاعات بر احساسات سرمایه گذاران جهت اتخاذ تصمیمات مناسب
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش ملی حسابداری و مدیریت کسب و کار در دنیای دیجیتال
- کد COI اختصاصی: AMCONFE01_153
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 88
نویسندگان
استادیار، دانشکده اقتصاد و مدیریت بازرگانی، دانشگاه ویلنیوس، ویلنیوس، لیتوانی
کارشناسی ارشد حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهواز، اهواز، ایران
چکیده
هدف از انجام این پژوهش، تاثیر پیچیدگی اطلاعات مالی مورد استفاده جهت ادراک این اطلاعات بر احساسات سرمایه گذاران جهت اتخاذ تصمیمات مناسب می باشد. این پژوهش از نظر هدف کاربردی، از دیدگاه نوع داده، کمی و از نظر شیوه گردآوری داده ها، توصیفی پیمایشی است. بدین منظور ۱۰۶ شرکت انتخاب و به صورت تجربی بررسی شدند. به لحاظ نظری انتظار میرود با افزایش پیچیدگی استاندارد گزارشگری مالی میزان احساسات سرمایه گذاران به استفاده از اطلاعات مالی بیشتر یا کمتر شود.نتایج نشان داد میزان پیچیدگی اطلاعات مالی مورد استفاده جهت ادراک این اطلاعات بر احساسات سرمایه گذاران جهت اتخاذ تصمیمات مناسب رابطه معنا داری وجود دارد. عدم دانش کافی مدیران در بکارگیری استانداردهای حسابداری و عدم آموزش صحیح به ایشان می تواند منجر به عدم کارایی استانداردهای حسابداری گردد از سوی دیگر، تاکنون به کوشش اعضای تدوین کننده استانداردهای حسابداری، برای تعدادی از استانداردها، راهنمای عملی تدوین گردیده است. از اینرو، به نظر می رسد تدوین راهنمای عملی برای تمامی استانداردها همراه با مثال های واقعی که بتواند نیازهای مجریان استانداردهای حسابداری را مرتفع سازد، به هرچه کاراترشدن استانداردهای حسابداری و ارتقای کیفیت حسابداری کمک نمایدکلیدواژه ها
سنجش پیچیدگی، گزارشگری مالی، سطح درآمد، احساسات سرمایه گذارانمقالات مرتبط جدید
- ارائه الگوی بهینه مدیریت مالی در بیمارستانهای چابهار
- روش های نگهداشت منابع انسانی در اداره کل بنادر و دریانوردی استان س وب
- نظام مدیریت استراتژیک در بنادر کشور: چالشها و راهکارها برای بهبود عملکرد و رقابت پذیری
- شناسایی پیش رانها و پیامدهای بازاریابی اینترنتی در منطقه آزاد چابهار
- تاثیر هوش استراتژیک مدیران در بهبود کارآفرینی اجتماعی با نقش میانجی گرایش کارآفرینانه (مورد مطالعه: مجتمع تفریحی و گردشگری نمک آبرود)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.