ارائه چارچوبی جهت بررسی نقش سطح بلوغ مدل ۳۴۰۰۰ تعالی منابع انسانی بر بین المللی سازی سازمانی (مورد مطالعه : شرکت کمباین سازی ایران)

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مدیریت در عصر تحولات با تاکید بر فناوری، علم و عمل
  • کد COI اختصاصی: MTECONF01_190
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 29
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محدثه طاهری

دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته مدیریت صنعتی ، موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی مجازی نور طوبی

مهرداد نوری کوپائی

فارغ التحصیل دکتری رشته مهندسی صنایع ، استادیار موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی مجازی نور طوبی

چکیده

بین المللی سازی به فرآیندی اطلاق م ی شود که طی آن جریان آزاد اندیشه ، انسان، کالا، خدمات، و سرمایه در دنیا میسر و محقق گردد. تما یل به بین المللی سازی به طور قابل توجهی بر گرایش شرکت ها و موسسات برای یافتن بازارهای جدید خارجی تاثیر گذار است . از همین رو بازارهای شرکت های تجاری به واسطه بین المللی سازی ، در تلاش برای دستیابی به توسعه بیشتر خصوصا در شرایط اشباع بازارهای داخلی و شرایط رقابت هستند. از طرفی ، مدل ۳۴۰۰۰ تعالی منابع انسانی برای سازمانها این کارکرد را دارد که بتواند علاوه بر آسیب شناسی ، عارضه یابی و ارزیابی ، وضعیت موجود را با استاندارد مقایسه کرده و نقشه راهی برای بهبود ارائه کند. برای مثال دراین مدل وضعیت فرایند مد یریت عملکرد کارکنان بررسی میشود و شناخت بدست آمده با مدل استاندارد مقایسه میگردد. از تحلیل مقایسه ای بین وضعیت موجود و وضعیت مطلوب می توان به نقشه راه بهبود رسید. این چرخه بهبود به سوی تعالی بطور مرتب تکرار می شود. در این مقاله به ارائه چارچوبی جهت بررسی نقش سطح بلوغ مدل ۳۴۰۰۰ تعالی منابع انسانی بر بین المللی سازی سازمانی در شرکت کمبا ین سازی ایران پرداخته شده است . جامعه آماری شامل مدیران و کارکنان تیم پروژه شرکت کمباین سازی ایران می باشد. روش گردآوری اطلاعات در این تحقیق استفاده از پرسشنامه محقق ساخته می باشد. ابزار تجزیه و تحلیل داده ها ، نرم افزار SPSS می باشد. نتایج نشان می دهد که تمامی فرضیه های تحقیق مورد تائید قرار گرفته است .

کلیدواژه ها

بلوغ سازمانی ، بین المللی سازی ، مدل ۳۴۰۰۰، شرکت کمباین سازی ایران.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.