هوش تجاری : کلید طلایی بازاریابی در عصر دیجیتال
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مدیریت در عصر تحولات با تاکید بر فناوری، علم و عمل
- کد COI اختصاصی: MTECONF01_121
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 179
نویسندگان
دانشیار گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت، دانشگاه خوارزمی، تهران، ایرا ن
دانشجوی کارشناسی ارشدگروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت، دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران
چکیده
در دنیای رقابتی امروز سازمانها برای بقا و پیشرفت نیازمند استفاده از ابزارها و تکنیک های نوین هستند به سازمانها در تصمیم گیری بهتر کمک می کند. بازاریابی درست برای موفقیت هر شرکتی لازم و حیاتی است و نقشی کلیدی در جذب و حفظ مشتریان ایفا می کند. شرکت ها یی که از کسب این مهم ناکام هستند از چرخه رقابت بازار حذف می شوند. امروزه کسب وکارها با ضرورت انطباق سریع با شرایط بازار پویا و ترجیحات مشتری در حال تحول برای حفظ رقابت مواجه هستند. در نتیجه ، اتخاذ تصمیم گیری مبتنی بر داده و تجزیه و تحلیل پیشرفته برای بهبود عملیاتی بسیار مهم شده است . هوش تجاری (BI) به عنوان یکی از ابزاهای مهم ارائه اطلاعات و تحلیل های دقیق ظاهر می شود و بازاریابان را با ابزارها و تکنیک ها ی ضروری برای استخراج بینش های عملی از مجموعه دادههای گسترده مجهز می کند. این مقاله به رابطه هوش تجاری و بازاریابی می پردازد و پیامدهای عمیق آن را برای کارایی سازمانی روشن می کند. علاوه بر این ، با ترکیب بینش از مقالات Science Direct و استفاده از نرم افزار VOSviewer، یک نقشه مفهومی ایجاد می کند که ارتباط متقابل هوش تجاری در حوزههای بازاریابی را روشن می کند . این ترکیب بر پتانسیل دگرگونکننده استفاده موثر از هوش تجاری در تعیین اولویت های مشتری ، تشخیص روندهای بازار، و جمع آوری هوش رقابتی تاکید می کند و در نتیجه به تدوین استراتژی های بازاریابی قوی کمک می کند. در نهایت ، این مقاله بر نقش محوری هوش تجاری در افزایش کارایی بازاریابی تاکید می کند و مفاهیمی را برای تحقیقات آتی در این حوزه ترسیم می کند.کلیدواژه ها
هوش تجاری ، بازاریابی ، مدیریت بازاریابیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.