سال انتشار: 1384
محل انتشار: نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_244
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,057
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر ضخامت پوشش الکترولس نیکل- فسفر برآلیاژ سازی سطح آلومینیوم 356 توسط لیزر
چکیده مقاله:
عملیات سطحی توسط لیزر در زمینه بهبود خواص سطحی نظیر مقاومت به خوردگی و سـایش، از قابلیـت بالایی برخوردار است . در این تحقیق پوششهای الکترولس نیکل - فسفر روی زمینه آلومینیـوم 356 در سـه ضخامت مختلف، تحت عملیات آلیاژسازی سطح توسط یـک لیـزر پالسـی Nd:YAG بـا انـرژی متوسـط 400 میلی ژول و نرخ جاروب ۷ / ۳ سانتیمتر بر دقیقه قرار گرفت . نتایج حاصل از بررسی نمونـه هـا در ز یـر میکروسکوپ نوری، الکترونی روبشی و تفرق اشعه X نشان داد که پوشـش الکتـرولس نیکـل – فسـفر بـا ضخامت متوسط در انرژی لیزر 400 میلی ژول و نرخ جـاروب ۷ / ۳ سـانتیمتر بـر دقیقـه جهـت آلیاژسـازی سطح آلومینیوم مناسب است . همچنین نتایج آزمون میکروسـختی حـاکی از افـزایش قابـل ملاحظـه ای در سختی سـطح پـس ازعملیـا ت لیـزری در اثـر تشـکیل فازهـای بـین فلـزی آلومینیـوم - نیکـل بـود . توزیـع یکنواخت این ذرات و نیز شیب ملایم منحنی سختی بیانگر پیوند متـالورژیکی مناسـب بـین ناحیـه سـخت شده لیزری و زیر لایه آلومینیومی می باشد .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_244 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21125/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گردانی، غلامرضا و کرمی نژاد، محمد و شجاع رضوی، رضا و هاشمی، سید حمید،1384،تاثیر ضخامت پوشش الکترولس نیکل- فسفر برآلیاژ سازی سطح آلومینیوم 356 توسط لیزر،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/21125
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، گردانی، غلامرضا؛ محمد کرمی نژاد و رضا شجاع رضوی و سید حمید هاشمی)
برای بار دوم به بعد: (1384، گردانی؛ کرمی نژاد و شجاع رضوی و هاشمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.