ویژگی ها و کاربردهای چندسازه چوب-پلاستیک
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش ملی فناوری های نوین در سازه های چوبی و مهندسی مبلمان با رویکرد فنی و مهارتی
- کد COI اختصاصی: WOODICONF01_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 50
نویسندگان
استادیار،گروه صنایع چوب، دانشگاه فنی و حرفه ای، تهران، ایران
استادیار،پژوهشکده شیمی و پتروشیمی، گروه پژوهشی بسته بندی و سلولزی، پژوهشگاه استاندارد، کرج، ایران
چکیده
چند سازه چوب-پلاستیک یک نوع جدید از مواد است که تولید و کاربرد آن در بسیاری از کشورها در حال توسعه است. این محصول شال ترکیبی از پلیمرهای مختلف مانند پلی پروپیلن، پلی اتیلن، پلی وینیل کلراید و غیره، همراه با پر کننده هایی مانند آرد چوب، الیاف کتان، کنف و بامبو می باشند. چند سازه چوب پلاستیک دارای انعطاف پذیری بالایی است و می توان در ابعاد بزرگ به آن شکل پذیری داد. تولید چند سازه پوب پلاستیک هدف اصلی بهبود خواصی نظیر مقاومت به سختی، مقاومت در برابر ضربه و عملکرد در دماهای بالا است. این محصول دارای ویژگی هایی ترکیبی از چوب و پلاستیک است، که با یکدیگر ترکیب می شوند و خواص جدیدی را بوجود می آورند. ویژگی این محصول شامل مقاومت بالا در برابر فشار، پایداری ابعاد، مقاومت در برابر قارچ زدگی و حمله حشرات، خواص حرارتی مناسب، هزینه کمتر، سرعت اشتعال کم، قابلیت تولید در اشکال پیچیده، قابلیت ماشین کاری مناسب، مدول الاستیسیته بالا و مقاومت در برابر سایش می باشد. همچنین، در صنایع چوب از تجهیزات رایجی برای استفاده از چند سازه چوب پلاستیک استفاده می شود. این محصول به عنوان یک مصالح جدید و اقتصادی در طراحی مبلمان و دکوراسیون مورد استفاده قرار می گیرند.کلیدواژه ها
چوب– پلاستیک، چندسازه، ویژگی های مقاومتیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.