بررسی تاثیر بدبینی سازمانی بر عدم تعلق خاطر به وظایف محوله کارکنان سازمان های دولتی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: CONFME13_025
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 223
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبداله زمانی تونی

دانشگاه پیام نور تهران غرب ،دانشکده مدیریت، اقتصاد،حسابداری،گروه علوم انسانی، رشته مدیریت دولتی،گرایش تحول

ملیحه کوهکن

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد امارات، دانشجوی دکترا تخصصی، رشته مدیریت دولتی ، گرایش رفتار سازمانی

چکیده

بدبینی سازمانی، یکی از موضوعات رفتاری است که بر عملکرد کارکنان و در نهایت بر کارآمدی و اثر بخشی سازمان تاثیرمی گذارد. اگر کارکنان به سازمان بدبین شوند، موجب مضرات بسیاری برای سازمان از جمله کاهش مشارکت کارمندان درتصمیم گیری، بی تعهدی به اهداف سازمان، تبلیغات شفاهی منفی علیه سازمان و ... می شود که در آخر همه این پیامدها منجربه عدم کارایی و عدم اثربخشی سازمان می شود. به نظر می رسد یکی از پیامدهای منفی بدبینی سازمانی، عدم تعلق خاطرکارکنان سازمان ها باشد. عدم تعلق خاطر کارکنان وظایف محوله در سازمان بیانگر آن است که افراد در فعالیت های گروهیو انجام وظایف مشخص و تعریف شده شان در سازمان بی میل هستند و تمایلی برای مشارکت و انجام وظیفه ندارند . در اینپژوهش در صدد بررسی تاثیر بدبینی سازمانی بر عدم تعلق خاطر کارکنان به وظایف محوله در سازمان های دولتی بر آمدیمبدین منظور ابتدا با مطالعه و بررسی متون علمی، ادبیات تحقیق در زمینه بدبینی سازمانی و عدم تعلق سازمانی کارکنان پرداختیمنتایج حاصل از از این پژوهش حاکی از این است که بدبینی سازمانی بر عدم تعلق سازمانی کارکنان تاثیر دارد. لذا پیشنهادمیگردد مدیران جهت کاهش عدم تعلق سازمانی کارکنان در محل کار به بدبینی کارکنان توجه ویژه ای داشته باشند.

کلیدواژه ها

بدبینی سازمانی، عدم تعلق خاطر، کارکنان سازمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.