بررسی رابطه بین سبکهای یادگیری با تا بآوری و خودشکوفایی دانش آموزان مقطعمتوسطه اول شهر چابهار

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی محاسبات نرم و علوم شناختی
  • کد COI اختصاصی: SCCS02_068
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 125
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم مقدرحیدری

معاون اجرایی مدرسه ولیسانس منابع طبیعی دانشگاه زابل

زهرا فاتحی جهانتیغ

آموزگار مدرسه ولیسانس ریاضی دانشگاه زابل

فرزانه خمر

مدیر مدرسه وفوق لیسانس علوم قرآن وحدیث دانشگاه مهریز یزد

رقیه دهدار

دبیر تربیت بدنی ولیسانس تربیت بدنی دانشگاه چابهار

فاطمه نوذری

دبیر کاروفناوری وفوق لیسانس بیوشیمی دانشگاه سیستان وبلوچستان

نرگس خمر

معاون آموزشی مدرسه ولیسانس دینی وعربی دانشگاه چابهار

چکیده

هدف از این پژوهش بررسی رابطه بین سبک های یادگیری با تاب آوری و خودشکوفایی دانش آموزان مقطع متوسطه در شهر چابهار بود. روش این تحقیق از نظر هدف کاربردی، از نظر روش، توصیفی، از نظر سنجش همبستگی و از نظر جمع آوری اطلاعات میدانی (پیمایشی)، است. در تحقیق حاضر جامعه آماری مورد بررسی عبارت است از کلیه دانش آموزان مقطع متوسطه در شهر چابهار که در سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱ مشغول به تحصیل هستند و تعداد آن ها ۹۰۰ نفر می باشد. نمونه آماری تحقیق تعداد ۲۷۰ نفر می باشند که با توجه به جدول کرجسی و مورگان و با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شده اند. که از این تعداد ۱۵۰ نفر پسر و۱۲۰ نفر دختر تشکیل می دهد. داده های تحقیق با روش کتابخانه ای و میدانی گردآوری شده و ابزار مورد استفاده پرسش نامه های استاندارد بود. پایایی پرسش نامه ها با استفاده از آزمون ضریب آلفای کرونباخ و روایی ابزار با روش محتوایی مورد تایید قرار گرفته اند. هم چنین جهت تجزیه و تحلیل داده ها از طریق روش آلفای کرونباخ جهت بررسی پایایی و از آزمون کولوموگروف- اسمرینف،جهت بررسی نرمال بودن و یا نبودن داده ها با استفاده از نرم افزار spss استفاده شده است. نتایج نشان داد که بین سبک های یادگیری با تاب آوری و خودشکوفایی دانش آموزان مقطع متوسطه در شهر چابهار رابطه معناداری وجود دارد. نتایج فرضیات فرعی نشان داد که بین سبکهای یادگیری با تاب آوری دانش آموزان مقطع متوسطه در شهر چابهار رابطه معناداری وجود دارد. بین سبکهای یادگیری با خودشکوفایی دانش آموزان مقطع متوسطه در شهر چابهار رابطه معناداری وجود دارد

کلیدواژه ها

سبک های یادگیری، تاب آوری، خودشکوفایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.