بررسی رابطه هوش اجتماعی وخودکارآمدی با سبک مدیریت کلاسی معلمان ابتداییشهر گنبد کاووس
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی محاسبات نرم و علوم شناختی
- کد COI اختصاصی: SCCS02_064
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 109
نویسندگان
معاون اجرایی مدرسه غیرانتفاعی پسرانه نیکان گنبد کاووس
چکیده
هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه هوش اجتماعی وخودکارآمدی با سبک مدیریت کلاسی معلمان ابتدایی شهر گنبد کاووس است. روش تحقیق مورد استفاده از نوع توصیفی، همبستگی بود. در تحقیق حاضر در تحقیق حاضر جامعه آماری مورد بررسی عبارت است از کلیه معلمان ابتدایی شهر گنبد کاووس که در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ مشغول به تحصیل هستند و تعداد آنها ۱۲۰ نفر می باشد. نمونه آماری تحقیق تعداد ۹۲ نفر می باشند که با توجه به جدول کرجسی و مورگان و با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شده اند. جهت جمع آوری داده ها از پرسشنامه های استاندارد استفاده شده است. در این پژوهش برای سنجش متغیر های پژوهش از پرسشنامه های استاندارد استفاده شد. برای سنجش هوش اجتماعی از پرسشنامه استاندارد هوش اجتماعی شوت و همکاران (۱۹۹۸) و برای سنجش خودکارآمدی معلمان از پرسشنامه استاندارد خودکارآمدی معلمان (مارتین، ۲۰۰۳) و برای سنجش سبک مدیریت کلاسی از پرسشنامه استاندارد سبک مدیریت کلاسی (مک کورماک، ۱۹۹۷) استفاده شد. هم چنین جهت تجزیه و تحلیل داده ها از روش همبستگی پیرسون و رگرسیون چندمتغیره با استفاده از نرم افزار ۲۱SPSS استفاده شده است. نتایج فرضیه اصلی نشان داد که بین هوش اجتماعی وخودکارآمدی با سبک مدیریت کلاسی معلمان ابتدایی شهر گنبد کاووس رابطه معناداری وجود دارد. نتایج فرضیات فرعی نشان داد که بین هوش اجتماعی با سبک مدیریت کلاسی معلمان ابتدایی شهر گنبد کاووس رابطه معناداری وجود دارد. بین خودکارآمدی با سبک مدیریت کلاسی معلمان ابتدایی شهر گنبد کاووس رابطه معناداری وجود دارد.کلیدواژه ها
هوش اجتماعی، خودکارآمدی ، سبک مدیریت کلاسیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.