بررسی ویژگیهای معماری فضای هیبریدی و مقایسه آن با معماری اسلامی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی ساختمان آینده
- کد COI اختصاصی: KANOON01_088
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3822
نویسندگان
آموزش عالی کسری
چکیده
روند طراحی و ماهیت معماری در عصر جدید در حال تحول است . اگر بخواهیم زندگی بشر را در سه تغییری که در طول تاریخ در معماری داشته تقسیم بندی کنیم، موج سوم آن را عصر الکترونیک (حضور کامپیوتر در معماری )تشکیل می دهد.فضای هیبریدی هم یک نمونه از تکنیک های کامپیوتری برای طراحی معماری ،با ویژگی ترکیب دوباره و آمیختگی مضاعف با حفظ اصل خوداست. هدف از این مقاله بررسی ویژگی های معماری هیبریدی ومقایسه آن با معماری اسلامی وبیان نقطه تشابهی بین این دو معماری می باشد. در این مقاله ،معماری مدرن دنیای امروزبا معماری عصر گذشته در قالب طراحیاسلامی به چالش کشیده می شود.روش تحقیقی که دراین مطالعه مورد استفاده قرار گرفته است از نوع توصیفی – تحلیلی، مبتنی بر مطالعات کتابخانه ای است. در نتیجه ، فضای هیبریدی، یک فضای هم مرزی مابین ویژگیهای فضای مجازی و حقیقیست که این چنین فضایی می تواند بدون وابستگی به زمان و تکنولوژی مانند فضای معماری اسلامی ( برزخ )هم ایجاد شودکلیدواژه ها
فضای هیبریدی – فضای واقعی - فضای مجازی - معماری اسلامیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.