بررسی توانایی تفکیک کانی های رسی با استفاده از سنجش از دور در منطقه کهیر چابهار

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: بیست و ششمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: SGSI26_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 129
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کژال ملایی

دانشجوی کارشناسی ارشد رسوب شناسی و سنگ شناسی رسوبی، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم زمین، دانشگاه خوارزمی تهران

خلیل رضایی

عضو هیئت علمی گروه زمین شناسی، دانشکده علوم زمین، دانشگاه خوارزمی تهران

چکیده

در این مطالعه به بررسی و شناسایی کانی های رسی با استفاده از روشهای موجود در سنجش از دور در منطقه کهیر چابهار پرداخته شده است . منطقه مورد مطالعه ، در جنوب شرقی ایران و در جنوب استان سیستان و بلوچستان در انتهای جنوب پهنه مکران ساحلی قرار دارد. روشهای مختلف سنجش از دور که روشهای نوینی هستند، امروزه جایگزین روشهای سنتی اکتشاف معدنی شدهاند چون دقت بالایی دارند، به نقاط دورافتاده سریع دسترسی پیدا می کنیم ، به دست آوردن دادههای آن آسان است ، از نظر زمانی و هزینه به صرفه می باشد. انجام مطالعات سنجش از دور برای جمع آوری نقاط اندیس های معدنی مرتبط با کانی های رسی در محدوده هدف می باشد. به همین منظور از روشهای متفاوت موجود در سنجش از دور که به شناسایی کانی های رسی به ما کمک می کند، به کار بردیم . این روشهای سنجش از دور شامل سه تا روش می شود، که عبارتند از: ۱.ترکیب رنگی کاذب((FCC، ۲.نسبت باندی((BR و۳.نقشه برداری زاویه طیفی (.(SAM

کلیدواژه ها

کانی های رسی ، سنجش از دور، کهیرچابهار.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.