بازشوهایی نوین در جهت بهینه سازی مصرف انرژی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی ساختمان آینده
- کد COI اختصاصی: KANOON01_061
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1217
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
عضو هیئت علمیاستادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز،
چکیده
پنجره ها از مهمترین اجزاء ساختمان هستند. پنجره تأمین کننده نور، گرما و زیبایی در ساختمان می باشد و همچنین می توان با باز و بسته کردن پنجره به محیط بیرونی دسترسی داشت و ضمن تصفیه مناسب، هوای مطلوبی به دست آورد. طبق بررسی های صورت گرفته، حدود%04 اتلاف انرژی در ساختمان ها از طریق درب ها و پنجره ها صورت می گیرد، و با توجه به اینکه در جهان امروز مسأله بحران انرژی وسوخت یکی از مسایل بسیار مهم تلقی می شود، بنابراین دستیابی به فناوری ای که بتوان از طریق آن اتلاف انرژی را به حداقل رساند امری کاملأ ضروری است. در این راستا یکی از روش های مناسب جهت جلوگیری از اتلاف زیاد انرژی، استفاده از انواع پنجره های اصلاح شده، پنجره های فناوری شده با نانو و پنجره های هوشمند است که کمترین میزان تبادل حرارتی را بین درون و بیرون ساختمان ایجادمی نمایند. بنابراین بیان راهکارهایی جهت فراگیر شدن این نوع از پنجره ها با توجه به موقعیت شهر تهران در ساختمان ها و در نهایت ایجاد مقرراتی جهت الزام استفاده از این نوع پنجره ها با توجه به نوع کارایی آنها به منظور دستیابی به بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان ها، دارای اهمیت بسیار استکلیدواژه ها
انرژی، پنجره، پنجره هوشمند، پنجره اصلاح شده، پنجره نانو، راهکار فراگیریمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.