بررسی خواص مکانیکی و دوام ملات خود تراکم حاوی مواد افزودنی در مقیاس نانو

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش ملی ساختمان آینده
  • کد COI اختصاصی: KANOON01_058
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 911
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رحمت مدندوست

دانشیار دانشکده فنی دانشگاه گیلان

ملک محمد رنجبر

استادیار دانشکده فنی دانشگاه گیلان

احسان محسنی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه گیلان

چکیده

ملات به عنوان پایه ای برای ویژگی های کارایی بتن خودتراکم به کار گرفته می شود و این ویژگی ها توسط ملات خودتراکم بدست می آید. درحقیقت ارزیابی ویژگی های ملات خودتراکم یک بخش کامل طراحی بتن خودتراکم می باشد. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر افزودنی های معدنی و مخلوط های شیمیایی مختلف در تولید ملات خود تراکم می باشد. برای این منظوراثر افزودنی های معدنی شامل خاکستربادی، پودرآجر، پودر سنگ آهک و کائولینیت و دوده سیلیس و نانو ذراتSiO و 2 CuO،Fe2O3 و فوق روان کننده های بر پایه پلی کربوکسیلات و فرمالدئید ملامین بررسی و مقایسه خواهد شد. کارایی ملات تازه توسط آزمایشات Mini V- Mini Slump flow وfunnel ویژگی های ملات سخت شده توسط آزمایشات مقاومت فشاری و خمشی در سنین 28،7،3 و 90 روزبررسی خواهد شد. نتایج بدست آمده نشان میدهد که در بین افزودنی های معدنی، خاکستر بادی نتایج بهتر و قابل توجهی نسبت به بقیه دارد و نانو سیلیس در مقایسه با دوده سیلیس ملات را بیشتر بهبود می بخشد. 7درصد وزنی نانو سیلیس، 4درصد وزنی نانو اکسید مس و 2درصد وزنی نانو اکسید آهن به عنوان مقادیر بهینه ی افزودنی معین شدند و فوق روان کننده های بر پایه پلی کربوکسیلات کارایی ملات خود تراکم را بهبود بخشید

کلیدواژه ها

ملات خودتراکم،خواص مکانیکی، دوام، مصالح در مقیاس نانو

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.