امکان سنجی اتصال شرکت سایپا کاشان به شبکه ریلی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پیشرفتهای اخیر در مهندسی راه آهن
- کد COI اختصاصی: ICRARE03_109
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 924
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه علم و صنعت ایران
کارشناس ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه تربیت مدرس تهران
کارشناس ارشد مهندسی راه آهن، دانشگاه علم و صنعت ایران
چکیده
انتقال مواد اولیه، محصولات و تجهیزات به کمک حمل و نقل ریلی با توجه به هزینه کمتر و ایمنی بیشتر آن، یکی از گزینه های انتخابی انتخابی برای همه صنایع می تواند باشد. در مورد صنعت خودرو، با توجه به ماهیت قطعات ارسالی به شرکت تولیدی از نظر حجم و وزن بالا و همچنین شاخصه های تعریف شده برای ارسال نهایی، انتقال با شبکه ریلی می تواند به عنوان یک گزینه مناسب ارزان و ایمن مورد بررسی قرار گیرد. در این مقاله به امکان سنجی اتصال شرکت سایپا کاشان به شبکه ریلی با احداث یک ایستگاه اختصاصی برای پرداخته شده است و با در نظر گرفتن موانع و مشکلات موجود به بررسی مزایا و معایب به عنوان یک طرح اقتصادی به بررسی این موضوع می پردازیم. با توجه به شرایط فعلی اقتصادی و وضعیت کنونی کشور افزایش قیمت به روش جاده ای از شیب تند صعودی برخوردار است در حالی که افزایش قیمت حمل بار توسط شبکه ریلی دچار این نوسانات نبوده و همچنین در برابر نوسانات اقتصادی پیش آمده مقاومت بیشتری از خود نشان میدهد. برای احداث این طرح سناریوهای متفاوتی تعریف شده و با بررسی هزینه ها شامل هزینه های احداث و راه اندازی، تعمیرات و نگهداری و هزینه های منابع انسانی و .... در کنار عواید مالی که برای سازمان دارد مورد ارزیابی قرار می گیرد. نتایج حاصل نشان می دهد که این طرح در یکی از سناریو ها در زمانی کمتر از سه سال بازگشت سرمایه داشته که این عایدی علاوه بر همه مزایای حمل و نقل ریلی از جمله ایمنی بیشتر، حجم ضایعات کمتر و انتقال سریعتر می باشد.کلیدواژه ها
حمل و نقل ریلی، سایپا کاشان، حمل و نقل جاده ای، امکان سنجیمقالات مرتبط جدید
- Optimizing Subway Timetables and Headways Using Image Processing Techniques
- کاربردهای دوقلوی دیجیتال در کنترل ترافیک شهری
- یک روش سریع و موثر در تشخیص افراد در تصاویر ویدیویی مبتنی بر بهبود عملکرد ادغامدر روش توجه متقابل تکرار ی
- امکان سنجی به کارگیری هوش مصنوعی در تجهیزات ترافیکی شهر مبارکه
- مروری بر مدل های تخصیص ترافیک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.