شبیه سازی حمل و بار در ایران با رویکرد فعالیت مبنا
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پیشرفتهای اخیر در مهندسی راه آهن
- کد COI اختصاصی: ICRARE03_106
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1033
نویسندگان
کارشناسی ارشد و راه و ترابری، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
استادیار، دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران
چکیده
مدلسازی حمل و نقل کالا در دو دیدگاه مدل های چهار مرحله ای و مدل های فعالیت مبنا مورد بررسی قرار می گیرد. کدل های چهار مرحله ای معمولا به داده های در سطح کلان نیاز دارند و از این جهت نیز سادگی خاصی را به همراه داشته و به لحاظ همین سادگی قدرت کمتری در تحلیل سیاست های مختلف دارند. در طرف مقابل مدل های فعالیت مبنا چون در سطح خردتر و از مراحل پایینی تولید کالا ساخته می شوند نیاز به داده های بیشتری داشته و به دلیل آنکه پیچیدگی واقعی تا حد بیشتری درون آنها دیده می شود، در تحلیل سیاست گذاری ها کارآمد تر از مدل های چهار مرحله ای می باشد. در این تحقیق یک چارچوب فعالیت مبنا شامل پنج بخش اصلی معرفی می شود که می تواند نحوه جابجایی کالا را بر اساس رفتار عوامل تولید کننده کالا مدل نموده و سیاست های مختلفی را مورد بررسی قرار دهد. به منظور کنترل کیفیت این چارچوب حالت ساده ای از آن در قالب داده های سال 1381 مورد ارزیابی قرار گرفت که با وجود نامناسب بودن کیفیت داده های بخش ریلی نتایج بسیار قابل قبولی از آن گرفته شد.کلیدواژه ها
مدلسازی فعالیت مبنا، دیدگاه چهار مرحله ای، حمل و نقل کالا، شبیه سازی خرد رفتاری، تصمیمات لجستیکیمقالات مرتبط جدید
- Optimizing Subway Timetables and Headways Using Image Processing Techniques
- کاربردهای دوقلوی دیجیتال در کنترل ترافیک شهری
- یک روش سریع و موثر در تشخیص افراد در تصاویر ویدیویی مبتنی بر بهبود عملکرد ادغامدر روش توجه متقابل تکرار ی
- امکان سنجی به کارگیری هوش مصنوعی در تجهیزات ترافیکی شهر مبارکه
- مروری بر مدل های تخصیص ترافیک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.