آموزش و پرورش فراگیر؛ چیستی، مزایا و معایب آن

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین نظام آموزشی و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: CONFMSE01_030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 282
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی ضیائی

کارشناسی آموزش ابتدایی، گروه علوم تربیتی، دانشگاه شهید باهنر، اصفهان، ایران

چکیده

شعار آموزش برای همه، معرف نوعی آموزش و پرورش به نام آموزش و پرورش فراگیر است. آموزش و پرورش فراگیردر واقع ایجاد فرصت برای کنار هم قرار گرفتن دانش آموزان عادی و دانش آموزان با نیازهای ویژه است که در سیستمهای آموزش و پرورش جهان، مهم و حائز اهمیت است؛ شناخت دقیق آموزش و پرورش فراگیر برای متولیان تعلیم وتربیت موضوعی پر اهمیت است که نیاز به تحقیق و بررسی دارد؛ به همین جهت هدف از انجام این پژوهش بررسی چیستی،مزایا و معایب آموزش و پرورش فراگیر می باشد. این پژوهش به روش کتابخانه ای انجام گردیده است. به همین منظوراز منابع چاپی و دیجیتالی شامل مقالات، کتاب ها، پایان نامه ها و تحقیقات دیگر استفاده گردیده است. در این پژوهش بااستفاده از ابزار فیش برداری و با مطالعه کتاب ها، مقالا ت و تحقیقات افراد دیگر در این حوزه، به فیش برداری از منابعمختلف پرداخته شده است. این مقاله با بررسی اسناد و منابع گوناگون و مرتبط با موضوع پژوهش، به شناسایی و معرفیدقیق چیستی آموزش و پرورش فراگیر پرداخته است؛ نتیجه این پژوهش حاکی از آن است آموزش و پرورش فراگیر درسیستم آموزش و پرورش یک کشور امری ضروری و بدیهی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و در جهت پیشبرداهداف آن اهتمام ورزیده شود. همچنین این پژوهش بیان نمود که آموزش و پرورش فراگیر در کنار محاسن و مزایایی کهدارد، معایب و آسیب هایی نیز به همراه دارد که باید کنترل گردد و از تهدیدهای آن، فرصت هایی در جهت ارتقای ایننوع آموزش و پرورش ایجاد نمود.

کلیدواژه ها

آموزش و پرورش فراگیر، چیستی، مزایا، معایب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.