ارائه الگوی ناب سازی جریان دانش بر بهره وری سازمانهای صنعتی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع، بهره وری و کیفیت
- کد COI اختصاصی: IPQCONF13_039
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 104
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد دانشگاه مالک اشتر تهران
عضو هیات علمی دانشگاه مالک اشتر تهرا ن
چکیده
در دنیای امروز، سازمان های صنعتی با چالش های متعددی در زم ینه مدیریت دانش مواجه هستند. باتوجه به روند ظهور سیستم های مختلف تولید که در تاریخچه سیستم های تولید مطرح می گردد،سیستم های تولید را می توان به چند دسته اساسی سیستم تولید انبوه و سیستم تولید نوین (به نگام وناب) و سیستم تولید در آینده (چابک) تقسیم نمود. پیروی از سیستم ناب باعث کاهش زمان تولید،افزایش کارآیی کارکنان و کیفیت محصولات، انعطاف پذیری بیشتر نسبت به بازار، افزایش عمر ماشینآلات و تجهیزات و کاهش هزینه های سربار می شود . رشد سریع تکنولوژی، تغییرات مداوم بازار، وافزایش رقابت، نیاز به بهبود مداوم و بهره وری بیشتر را ضروری ساخته است. تولید ناب یک سیستماجتماعی تکنیکی منسجم است که هدف اصلی اش، حذف اتلاف از طریق کاهش یا حداقل سازیهمزمان تغییرپذیری داخلی، تغییرپذیری تامین کننده و نیز تغییر پذیری مشتری است.این سیستم باید قادر باشد دانش را به موقع و به طور موثر به افرادی که نیاز دارند، منتقل کند. در اینمقاله، به بررسی اصول و مبانی ناب سازی در مد یریت دانش پرداخته، و سپس به ارائه یک الگوی جامعبرای ناب سازی جریان دانش در سازمانهای صنعتی خواهیم پرداخت. امید است که این الگو بتواند بهسازمانها در ارتقاء بهره وری، کاهش هزینه ها، و افزایش توان رقابت ی کمک کند. در کشور ما عدم وجودسیاست های مناسب و فعالیت های جدی به منظور ایجاد امکان رقابت در کلاس جهانی از یک سو وساختار سنتی صنعت از سوی دیگر ایجاد زمینه ای نامطلوب را در این خصوص به دنبال داشته است . ازسوی دیگر اجرای عملیات ناب مستلزم شناخت ابعاد مختلف تفکر ناب و حصول یک بینش ناب است.کلیدواژه ها
جریان دانش، ناب، حذف اتلاف، افزایش کیفیت، کاهش هزینهمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.