تعلیم و تربیت ، چالش ها و راهکار هایی برای توانمند سازی دانش آموزان و بهبود روش های تدریس
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش ملی صنایع چوب و مبلمان
- کد COI اختصاصی: KURDGT01_020
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 200
نویسندگان
کارشناسی صنایع چوب ومبلمان
کارشناسی ارشد زیست شناسی- بیوسیستماتیک جانوری
چکیده
همانطور که مطلع هستیم مسیر پیشرفت و ترقی هر کشور را آموزش و پرورش و نظام آموزشی همان کشور تعیین می کند. یادگرفتن و یادگیری کلید بالا بردن کیفیت منابع انسانی است. در نظام آموزشی است که انسان ها رشد می کنند و به افراد تاثیر گذاری در سرنوشت کشور مبدل می گردند. و آموزش و پرورش است که رشد متعالی کشور ها را در همه زمینه های علمی و آموزشی و حتی فرهنگی و تربیتی رقم می زند. در واقع می توان گفت اگر کشوری دارای نظام تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش منسجم و متمرکزی باشد می تواند وضعیت نیروی انسانی و کیفیت فاکتور های رقابتی خود را نسبت به سایر کشور ها بهبود بخشد. آنچه در این رابطه مهم است اینکه کلیه مسئولین و افراد جامعه در هر کشور و ملتی باید در این راستا از هیچ کوششی فروگذار نباشند. در واقع باید گفت برای ارتقای سطح علمی در جامعه و پیشرفت روز افزون در همه عرصه های علمی ، فرهنگی و هنری باید همه جامعه دست در دست یکدیگر نهند و در این راستا فعالیت خود را دنبال کنند. جهانی شدن موجب شده تا در بسیاری از موارد مرزهای سنتی آموزش و فناوریها از بین رفته و نیازمند آن است که دوباره تعریف شود. برای مثال از بین رفتن مرز بین دولتهای ملی و جامعە جهانی، بین فرهنگ ملی و خرده فرهنگ های تشکیل دهنده آن، بین مدرسه و جامعە محلی، بین خانه و مدرسه، بین آموزش و کار، بین دنیای کار و موسسات یادگیری، بین آموزش رسمی و غیررسمی، بین برنامە درسی از قبل تنظیم شده و انتخاب های افراد، بین شاگرد و معلم، بین والدین و فرزندان آنها، بین انسان و ماشین و حتی بین رشته های مختلف، موجب شده تا چالش های عمده ای در آموزش ایجاد شود که به منظور برخورد با آنها و انطباق با تغییرات پیش آمده، برنامه ریزان و مربیان آموزشی بایستی گام هایی فوری و متهورانه برای تجدیدسازمان آموزشی در تمامی جنبه ها و ابعاد بردارند. قطعا در راستای اعتلای آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت چالش ها و مشکلاتی به وجود می آید. این چالش ها و مشکلات ناشی از تحولاتی است که در مسیر پیشرفت واقع شده اند. افراد جامعه نباید نسبت به این چالش ها و مشکلات بی تفاوت باشند و می بایست با همکاری و همفکری یکدیگر این مسائل و مشکلات را برطرف نمایند.کلیدواژه ها
تعلیم و تربیت ، آموزش و پرورش ، مسیر پیشرفت کشور ، چالش ، راهکارمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.