روش های فعال و غیر فعال کاهش نویز ناشی از عبور قطارهای تندرو
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پیشرفتهای اخیر در مهندسی راه آهن
- کد COI اختصاصی: ICRARE03_044
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1077
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی دانشکده مهندسی راه آهن، دانشگاه علم و صنعت ایران
چکیده
نیاز به گسترش حمل و نقل ریلی، شبکه راه آهن پرسرعت مسافری و باری را وارد عصر جدیدی نموده است که در نتیجه آن افزایش ارتعاشات و نویز نارضایتی ساکنین حومه راه آهن را در پی داشته است. بدین منظور دانش جدید و رو به رشدی به بررسی علل و روشهای کاهش ارتعاشات نویز در زمینه حمل و نقل ریلی می پردازد. هدف این مقاله مطالعه اثر موانع صوتی در کاهش تراز صوت به عنوان یکی از روشهای متداول کاهش نویز می باشد. مطالعه پارامتریک اثر موانع صوتی در کاهش تراز بوسیله برنامه نویسی در نرم افزار MATLAB صورت گرفته است. در این روش ابتدا مکانیزم انتشار صوت و وابستگی شدید منابع نویز به یکدیگر مورد بررسی قرار گرفته و سپس با بررسی موانع صوتی و چگونگی نقش آن در کاهش نویز، دیوار صوتی مورد نظر انتخاب و شبیه سازی شده است. در این شبیه سازی محاسبه افت انتقال ناشی از نصب مانع صوتی با تغییر پارامترهایی چون فرکانس، ارتفاع مانع و تغییر فاصله مانع از منبع صورت گرفته است. در پایان با تحلیل نمودارهای استخراجی نتایج حاصل از نصب دیوار صوتی و نقش قابل توجه آن در کاهش تراز صوت ارائه شده است.کلیدواژه ها
شبکه راه آهن پر سرعت، کاهش نویز، موانع صوتی، شبیه سازی، نرم افزار MATLABمقالات مرتبط جدید
- Optimizing Subway Timetables and Headways Using Image Processing Techniques
- کاربردهای دوقلوی دیجیتال در کنترل ترافیک شهری
- یک روش سریع و موثر در تشخیص افراد در تصاویر ویدیویی مبتنی بر بهبود عملکرد ادغامدر روش توجه متقابل تکرار ی
- امکان سنجی به کارگیری هوش مصنوعی در تجهیزات ترافیکی شهر مبارکه
- مروری بر مدل های تخصیص ترافیک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.