بررسی کاربرد پلیمر تقویت شده با الیاف(FRP)در صنایع چوب
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی توسعه کشاورزی، زمین سالم
- کد COI اختصاصی: HECACONF04_041
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 117
نویسندگان
دانشیار،دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی،تهران
چکیده
با توجه به محدودیت های موجود در تامین مواد اولیه چوبی مورد نیاز صنایع چوب و همچنین بهره گیری از ویژگی های دیگر مواد، کاربرد مواد مهندسی غیر چوبی در صنایع چوب، می توانند منجر به افزایش یا بهبود کاربردها ساخت فراورده های مختلف جدید و غیره شوند. یکی از این مواد مهندسی مهم، پلیمرهای تقویت شده با الیاف است که در این مطالعه کاربرد آن ها در صنایع چوب مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان داد مهم ترین کاربرد این مواد برای تقویت چوب و تیرهای چوبی (گلولام و غیره) تقویت اتصالات چوبی و انواع پانل های ساندویچی است که توانسته است به طور قابل توجهی خواص مکانیکی آن ها را بهبود بخشیده و موجب افزایش ایمنی، دوام و عمر مصرف آن ها شود. همچنین نتایج نشان داد در این مواد بیشتر از رزین های اپوکسی، پلی استر و ونیل استر به عنوان ماده زمینه و از الیاف کربن، شیشه و کولار به عنوان ماده تقویت کننده استفاده شده است. نتایج نشان داد بیشترین استفاده مربوط به پلیمر تقویت شده با الیاف شیشه است. طبق نتایج افزایش تعداد لایه های پلیمر تقویت شده با الیاف به عنوان تقویت کننده چوب و غیره نیز موجب افزایش خواص مکانیکی آن ها شده است. بنابراین می توان گفت کاربرد این کامپوزیت های الیاف /پلیمری در صنایع چوب بسیار مفید و مهم بوده و مستلزم تحقیقات بیشتری برای توسعه علوم و صنایع چوب می باشد.کلیدواژه ها
پلیمر تقویت شده با الیاف(FRP)،الیاف کربن و شیشه، تیرهای چوبی،اتصالات چوبی،پانل ساندویچیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- برسی برهمکنش قارچمیکوریزا آربسکوالر و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقال ( Vicia faba L. ) تحت شرایط تنش خشکی
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.