پیشگیری و کنترل عفونت های بیمارستانی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی بهداشت، بحران و ایمنی
  • کد COI اختصاصی: HCSCONF10_048
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 282
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده سارا عباسیان

دانشجو پرستاری ، واحد بین الملل قشم ، دانشگاه آزاد اسلامی ، قشم ، ایران

ارشیا سلیمی

دانشجو پرستاری ، واحد بین الملل قشم ، دانشگاه آزاد اسلامی ، قشم ، ایران

ساناز بستانی

کارشناس ارشد پرستاری , استاد واحد بین الملل قشم ، دانشگاه آزاد اسلامی ، قشم ، ایران، استاد راهنما

چکیده

مقدمه و هدف: عفونت های بیمارستانی عفونت هایی هستند که به صورت محدود یا منتشر در اثر واکنش های بیماری زا مرتبط با خود عامل عفونی یا سموم آن در بیمارستان ایجاد شود, به شرطی که ۴۸ تا ۷۲ ساعت پس از پذیرش بیمار در بیمارستان ایجاد شود و در زمان پذیرش بیمار در دوره نهفتگی نباشد. این عفونت ها یکی از مشکلات مهم بهداشتی به شمار می آید زیرا باعث افزایش مدت بستری , هزینه های درمانی و خطرات بیشتر برای بیماران می شوند. پیشگیری و کنترل عفونت های بیمارستانی برای بهبود نتایج درمانی بیماران و کاهش هزینه های بهداشتی ضروری است . این مطالعه بر اهمیت توجه به عفونت های بیمارستانی تاکید دارد زیرا این عفونت ها تاثیرات زیادی بر سلامت بیماران و سیستم های بهداشتی در سراسر جهان دارد. یافته های کلیدی از مطالعات مختلف نشان می دهد که عفونت های بیمارستانی تعداد زیادی از بیماران را درگیر می کند که منجر به طولانی شدن مدت بستری و عوارض پزشکی زیادی می شود. این عفونت ها به ویزه در محیط هایی که استانداردهای بهداشتی به درستی رعایت نمی شود, مانند شست و شوی نامناسب دست ها و محیط های بیمارستانی آلوده, شایع هستند. این مطالعه بر ضرورت اجرای اقدامات کنترل عفونت , مانند رعایت بهداشت دست ها, نظافت محیط و استفاده از تجهیزات پزشکی استریل تاکید دارد. همچنین آموزش مداوم کارکنان بهداشتی برای کاهش شیوع عفونت های بیمارستانی ضروری است . این پژوهش بر اهمیت استراتژیهای پیشگیری از عفونت برای ارتقای ایمنی بیماران و کیفیت خدمات بهداشتی تاکید دارد.

کلیدواژه ها

پیشگیری , کنترل, عفونت بیمارستانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.