پیامدهای اجتماعی و فرهنگی سایبر دیپلماسی دولت باراک اوباما درجامعه ایران
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی علوم سیاسی، روابط بین الملل و تحول
- کد COI اختصاصی: PSTCONF14_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 153
نویسندگان
دانشجوی دکتری روابط بین الملل، گروه حقوق و علوم سیاسی، پردیس دانشگاه تهران، تهران، ایران
دکترای روابط بین الملل دانشگاه علامه طباطبائی، دانشکده حقوق و علوم سیاسی، گروه روابط بین الملل
چکیده
هدف اصلی دیپلماسی سایبری امریکا در قبال جامعه ایران ترویج فرهنگ امریکایی و ارزش های اینکشور در جهت ارائه تصویر مطلوب از خود و تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی ایران به منظوررسیدن به اهداف خود در راستای تضعیف و تغییر نظام سیاسی است. سایبر دیپلماسی ایالات متحدهدر قبال ایران که از دوره جرج دبلیو بوش شروع شده بود، در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما ابعادگسترده تری پیدا کرد و جامعه ایرانی مخاطب و هدف ابزارهای جدید سایبر دیپلماسی قرار گرفتند.هدف پژوهش حاضر بررسی پیامدهای اجتماعی و فرهنگی سایبر دیپلماسی دولت اوباما در قبالایران است. پرسش اصلی این اس ت که سایبر دیپلماسی ایالات متحده در دوره ریاست جمهوری اوباماچه پیامدهای اجتماعی و فرهنگی در جامعه ایرانی داشته است؟ در ادامه این فرضیه مطرح شده کهدیپلماسی سایبری امریکا توانسته است با تغییر ذهنیت و نگرش کاربران اینترنتی، اغلب آنها را نسب تبه جامعه و هویت ایرانی -اسلامی بدبین کرده و مخاطبان ایرانی هرچه بیشتر در دسترس و مخاطبرسانه ها و ابزارهای فضای سایبری و شبکه های اجتماعی قرار گرفته اند، این اثرگذاری بیشتر بودهاست. پژوهش حاضر تاثیر سایبر دیپلماسی امریکا بر مواردی مانند تغییر نگرش نسبت به جامعهایران، هویت و دینداری جامعه ایرانی و زنان ایرانی را تحت با روش توصیفی-تحلیلی مورد بررسیقرار داده استکلیدواژه ها
دیپلماسی سایبری، جامعه ایرانی، مباحث اجتماعی و فرهنگی، ایالات متحده امریکا،باراک اوباما.مقالات مرتبط جدید
- The Constructive Role of the Basij Organization as a Global Model in Preventing Terrorism
- تبیین نقش استعمار و استکبار جهانی در جنگ های معاصر در کشورهای اسلامی و راهکارهای مقابله با آن
- نفس و جامعه: تاثیرات اجتماعی در اندیشه مذاهب اسلامی
- همدردی وهمدلی اسلامی وپرهیزازتنش بین برادران ایمانی
- اصالت احتیاط در حرمت نفس انسانی به مثابه یک قاعده فقهی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.