تاثیرمحتوای الکترونیکی مبتنی بر واقعیت افزوده بر بار شناختی و تفکر خلاق دانش-آموزان دوره اول متوسطه در درس زبان انگلیسی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی سلامت، علوم تربیتی و روانشناسی
  • کد COI اختصاصی: HESPCONF05_038
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 120
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نگین کاظم زاده

دانشجوی دکتری

هاله یوسفی

آموزگار

علی نجفی

مدرس

چکیده

فناوری آموزشی روند تطبیق تکنولوژی با آموزش در جهت مثبت است که باعث می شود محیط یادگیری الکترونیکی متنوع تر باشد و همچنین راهی برای آموزش نحوه استفاده از آن به دانش آموزان باشد. یادگیری الکترونیکی، تدوین و تولید محتوای الکترونیکی را ضروری می سازد و شامل مجموعه ای از متون ، تصاویر ، فیلم های آموزشی، اینفوگرافیک ها و فایل های صوتی(پادکست ها) که با هدف انتقال مفاهیم، آموزش الکترونیکی، اطلاع رسانی، بازاریابی و... تولید و در فضای وب ارائه می شود می باشد. محتوای الکترونیکی مبتنی بر واقعیت افزوده در واقع همان ترکیب هم زمان دنیای واقعی با تصاویر مجازی است. استفاده از این فناوری با ایجاد علاقه در دانش آموزان، حفظ و تثبیت محتوا و مطالب درسی، ایجاد محیط متنوع و جالب آموزشی، افزایش خلاقیت و تفکر خلاق و کاهش بارشناختی، می تواند باعث بهبود روند یادگیری و پیشرفت تحصیلی در درس زبان انگلیسی دانش-آموزان گردد. پژوهش حاضر به روش مروری کتابخانه ای نگاشته شده است و به تاثیر محتوای الکترونیکی مبتنی بر واقعیت افزوده بر بار شناختی و تفکر خلاق دانش آموزان دوره اول متوسطه در درس زبان انگلیسی به تفصیل پرداخته است.

کلیدواژه ها

یادگیری الکترونیکی، محتوای الکترونیکی، واقعیت افزوده، تفکر خلاق، بارشناختی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.