مطالعه چالش های پژوهش در زمینه های حسابداری و حسابرسی در ایران
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت، بازرگانی، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: ICMB04_079
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 36
نویسندگان
کارمند شهرداری شیراز
کارمند شهرداری شیراز
چکیده
قدرت و استقلال هر کشوری بر پایه تحقیق و تولید علم است. بنابراین نوع و سطح فعالیت های پژوهشییکی از شاخص های اصلی توسعه و پیشرفت است. موفقیت در کلیه فعالیت های مرتبط با توسعه اعم ازصنایع، کشاورزی و خدمات به نوعی در گرو گسترش فعالیتهای پژوهشی است. اگر پژوهشی صورتنگیرد، دانش بشری افزایش نمی یابد و دچار رکود می شود. ضمن اینکه امور تربیتی از پویایی و نشاطلازم برخوردار نخواهد بود. بنابراین یکی از عوامل اصلی پیشرفت در کشورهای توسعه یافته توجه ویژه بهپژوهش است. اصولا پیشرفت و توسعه رابطه مستقیمی با تحقیقات علمی دارد و رشد و توسعه کشورهایپیشرفته نتیجه سرمایه گذاری در بخش تحقیقات است. در ایران تلاش قابل توجهی برای ارتقای اینحوزه صورت نمی گیرد، بنابراین هدف ما شناسایی موانع و تنگناهای تحقیق حسابداری در کشور است.یافته های آزمون فرضیه های تحقیق پایه نشان داد که انگیزه بیشترین تاثیر و خلاقیت کمترین تاثیر رادر انجام تحقیقات در زمینه حسابداری دارد. نتایج تحقیق حاضر فرضیه تحقیق را تایید می کند. به اینمعنی که تحقیقات حسابداری تحت تاثیر تمام مولفه های ذکر شده، در بین محققان و غیر محققان قرارخواهد گرفت.کلیدواژه ها
پژوهش، حسابداری، چالش هامقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.