مطالعه نانو فسیل ها و نانوبیواستراتیگرافی یازند گورپی باغ در ناحیه زاگرس چین خورده

  • سال انتشار: 1384
  • محل انتشار: بیست و چهارمین گردهمایی علوم زمین
  • کد COI اختصاصی: GSI24_097
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 887
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید سنماری

هادوی

خسرو تهرانی

چکیده

منطقه مورد مطالعه در جنوب غربی ایران واقع در 25 km شمال شهر گچساران است. این سازند به لحاظ لیتولوژی خاص خود که از جنس مارن و آهک روسی است نزد بسیاری از فسیل شناساند و به خود جلب کرده است و لذا به جهت شناسایی نانوپلانکتون های آهکی مورد مطالعه قرار گرفت و به طور سیستماتیک از آن نمونه برداری شد. نمونه‌ها توسط میکروسکپ نوری lm شناسایی و مطالعه شدن. هدف اصلی از بین مطالعه ارائه زون بندی بیواستراتیگرافی و تطابق با زون بندی های استاندارد جهانی است. در این مطالعه جمعاً 10 بایوزون بر اساس نخستین پیدایش گونه‌های شاخص fo در منطقه شناسایی شد که در محدوده زمانی زون های cc16-cc26 سیسینگ sissingh 1977 و زون های راس roth 1978 قرار گرفتند و بر اساس محدوده چینش نانسی گونه‌های شاخص زمان رسوب‌گذاری این سازند از قسمت فوقانی سانتونین تا اواخر مائس تریشتین پیشنهاد می‌گردد.

کلیدواژه ها

نانوپلانکتون های آهکی ، بایوزون ، گونه‌های شاخص، میکروسکپ نوری lm ، نانو پلانکتون های کرتاسه nc ، کوکولیت های کرتاسه cc

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.