مدل زمانبندی مقاوم در برابر اشکال در کاربرد مبتنی بر مه
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: مجله رایانش نرم و فناوری اطلاعات، دوره: 10، شماره: 2
- کد COI اختصاصی: JR_JSCIT-10-2_008
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 94
نویسندگان
دانشکده فنی مهندسی، گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، قم، ایران
دانشکده مهندسی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات، دانشگاه قم، قم، ایران
دانشکده فنی مهندسی، گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، قم، ایران
چکیده
محیط مه به عنوان یک بستر مهم برای IoT در حال رشد است. با افزایش مقیاس IoT، خرابی شبکه اجتناب ناپذیر می-شود. برای دستیابی به کارایی بالا باید به قابلیت اطمینان در ارتباطات توجه نمود. تحمل پذیری اشکال به یک مسئله مهم برای بهبود قابلیت اطمینان در محیط مه تبدیل شده است. بیشتر مطالعاتی که در مورد تحمل اشکال بوده، فقط در سیستم ابر صورت گرفته است. برای پرداختن به این موضوع در محیط مه، الگوریتم زمانبندی تحمل اشکال برای ماژول-های ترکیبی در مه را پیشنهاد می کنیم. یکی از برجستگیهای این رویکرد، ارائه مدل CRBC در کنار روش طبقه بندی است که تلفیقی از مزایای Checkpoint-Restart و Primary-Backup است. علاوه بر این، ارائه یک روش طبقه بندی برای ماژول های مختلف، نو آوری دیگر این مقاله است. در این مقاله عملکرد روش پیشنهادی را با مقایسه آن با سه روش دیگر از نظر تاخیر، مصرف انرژی، هزینه اجرا، میزان استفاده از شبکه و تعداد کل ماژولهای اجرا شده ارزیابی می کنیم. نتایج تجزیه و تحلیل و شبیه سازی، قابلیت اطمینان و اثربخشی CRBC را نشان می دهد.کلیدواژه ها
محاسبات مبتنی بر مه, زمانبندی مقاوم در برابر اشکال, چک پوینتینگ, نسخه اصلی-پشتیباناطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.