بررسی عددی رفتار اعضای مسلح کننده خاک مسلح شده با مصالح و نمای ژئوسنتتیکی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: چهاردهمین کنگره ملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCCE14_097
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 127
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده عمران و حمل و نقل دانشگاه اصفهان
استا د یار، دانشکده مهندسی عمران و حمل و نقل دانشگاه اصفهان
چکیده
دیوارهای خاک مسلح به عنوانی یکی از انواع دیوارهای نگهدارنده پرکاربرد در اجرای پروژه های عمرانی شناخته می شود. مصالح ژئوسنتتیکی به عنوان یکی از انواع مسلح کنندههای انعطاف پذیر در این دیوار ها مورد استفاده قرار می گیرد. پیچیدگی های رفتاری این سازه ها و اجزای مورد استفاده در مقایسه با دیوارهای نگهدارنده مرسوم موجب توسعه روشهای مختلفی برای طراحی و ارزیابی آنها شده است . یکی از مهمترین جنبه های طراحی این سازه ها بررسی پایداری داخلی آنها است که با تعیین حداکثر نیروی مسلح کننده انجام خواهد گرفت . میزان کرنش ایجاد شده در اجزای مسلح کننده به عنوان معیار حداکثر نیروی مسلح کننده در طراحی این سازه ها در نظر گرفته می شود. در این مطالعه ضمن بررسی عددی یکی از دیوارهای مسلح شده با مصالح ژئوسنتتیکی ، به مقایسه کرنش های پیش بینی شده با نتایج آزمایشگاهی به عنوان معیار حداکثر نیروی کششی مسلح کننده پرداخته شده است . با توجه به نتایج مشاهده شده تطابق مناسبی بین نتایج با مدلسازی انجام گرفته با نتایج آزمایشگاه مشاهده شد.کلیدواژه ها
ژئوسنتتیک ، مدلسازی دیوار مسلح ، پایداری داخلی ، کرنش مسلح کننده، آباکوسمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.