تشخیص و تفکیک اسکناس های جعلی و فرسوده توسط شبکه عصبی

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: همایش ملی فرهنگ سازی اصلاح رفتارهای اقتصادی درایران امروز
  • کد COI اختصاصی: ABARKOUH01_125
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 953
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی محمدی راد

دانشجو کارشناسی ارشد برق کنترل دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه

چکیده

یکی از مسائل مهمی که همواره روابط اقتصادی در اجتماع را دچار مشکل می سازد، ورود اسکناس های جعلی به سیستم اقتصادی است.از وظایف مهم نظام اقتصادی بعد از بالا بردن سطح امنیتی اسکناس های در حال انتشار، قدرت تشخیص و تفکیک اسکناس جعلی میانسایر اسکناس ها می باشد. همچنین فرسودگی اسکناس از مسائل اجتناب ناپذیر تبادل مالی در سطوح پایین اقتصاد است. بانک مرکزیهر کشور برای حفظ ارزش پول رایج آن کشور باید به نحو شایسته اسکناس های نو را جایگزین اسکناس های فرسوده نماید . از اهدافاین پژوهش بهبود شرایط تشخیص و تفکیک اسکناس های جعلی و فرسوده از لحاظ صحت و سرعت می باشد . لذا استفاده از امکاناتشبکه های هوشمند عصبی موجب رسیدن درصد خطا حدوداً به صفر و افزایش سرعت در تصمیم گیری ها شده است. در این طرح شبکهعصبی اطلاعات ورودی از 4 سنسور مختلف را در مورد تک تک اسکناس ها دریافت و پس از بررسی اسکناس جعلی و یا فرسوده را درصورت وجود تفکیک کرده و در مخزن مربوطه قرار می دهد. ارسال اطلاعات به وسیله سنسورها، دریافت و پردازش این اطلاعات توسطشبکه عصبی و ارسال فرمان اتخاذ شده به عملگرهای سیستم، برای هر اسکناس در کسری از ثانیه انجام می پذیرد

کلیدواژه ها

بهینه سازی ، سورتر اسکناس، شبکه های عصبی، جعل و فساد اقتصادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.