طراحی میکروتوربین بادی با استفاده از بهینه-سازی ایرفویل ها

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند
  • کد COI اختصاصی: GMBTUMA03_163
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 119
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن سیفی داوری

کارشناس ارشد، مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی، گرمی، ایران

حسین سیفی داوری

کارشناس ارشد، مهندسی مکانیک، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، چابهار، ایران

حسن حسین زاده

دانشیار، گروه ریاضی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، اردبیل، ایران

چکیده

توربین های بادی دستگاه هایی هستند که انرژی باد را به انرژی الکتریکی تبدیل می کنند. آن ها شامل پره های بادی هستند که توسط باد دوران می یابند و سپس یک ژنراتور الکتریکی را به دور می اندازند. این توربین ها می توانند در مناطقی که باد قوی دارند، به عنوان یک منبع انرژی پایدار و تمیز مورد استفاده قرار گیرند و به کاهش گازهای گلخانه ای کمک کنند. اصلاح شکل ایرفویل ها به منظور بهینه سازی توربین های بادی یک روش مهم است که با تغییر شکل و طراحی پره ها، به بهبود کارایی و عملکرد این توربین ها کمک می کند. با انجام شبیه سازی ها و آزمایش های مختلف، شکل ها و طراحی های متفاوتی برای ایرفویل ها طراحی می شوند تا جریان باد بهتری را دریافت کرده و به تولید بیش تر انرژی بادی کمک کنند. این بهبودات ممکن است شامل تغییرات در منحنی ها، زوایای پره ها، و یا شکل سطوح پره ها باشد تا بهینه ترین عملکرد ممکن را ارائه دهند. در این مقاله، با استفاده از اصلاح شکل کمبر و ضخامت ایرفویل، ایرفویل هایی طراحی می شوند و در با ایرفویل پایه و سایر ایرفویل های توسعه یافته مقایسه قرار می گیرند. همچنین اعتبارسنجی پژوهش انجام یافته با نتایج آزمایشگاهی نیز صورت گرفته است و ساخت توربین بادی سه محوره با ایرفویل های توسعه یافته برنامه ریزی شده است.

کلیدواژه ها

ایرفویل، پره، بهینه سازی، توربین بادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.