جایگاه خانواده در ساختارحکمرانی متعالی با رویکرد فرهنگ

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین همایش ملی اسوه حسنه با محوریت حکمرانی متعالی:چالش ها و راهبردها
  • کد COI اختصاصی: CSGCS01_072
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 62
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدحسین غفاری

چکیده

در جهان معاصر، یکی از چالش های پیچیده ای که به شدت مورد توجه قرار گرفته، پیشرفت های سریع و تاثیرات گسترده آنها بر رویکردهای حکمرانی و مدیریت است. کشورهای سراسر جهان با تغییرات اساسی در نقش هایی که به طور سنتی بر عهده داشته اند روبرو هستند، و این تحولات سبب دگرگونی جوهری فرآیندهای حکمرانی شده اند. لذا، توجه دقیق و متمرکز به ساختارهای حکمرانی، به خصوص در حوزه های کلیدی مانند مسائل خانوادگی، از اهمیت برجسته ای برخوردار است. پرسش اصلی که در این تحقیق مطرح می شود آن است که ساختارهای موثر در بخش خانواده در چه قالبی قرار دارند و فرهنگ چه نقشی در این ساختارها ایفا می کند. با بهره گیری از مطالعات دقیق و بررسی های موردی، و با استفاده از منابع دیجیتالی و کتابخانه ای، این مقاله به بررسی مفاهیم مربوط به حکمرانی با بینش متعالی و نقش ساختار خانواده در آن پرداخته است. نتایج به دست آمده نشان داده اند که ساختار حکمرانی متعالی، به ویژه در رابطه با فرهنگ و نقش آن در میان خانواده ها، نیازمند بازبینی و تجدید نظر جدی است. این تحقیق تاکید می کند بر ضرورت طراحی و ایجاد یک سیستم مدیریتی جامع و موثر به عنوان متولی امور خانواده، که میتواند به تحول عمیق در ساختار فرهنگی خانواده ها منجر شود و در نهایت، به ارتقای کیفیت زندگی خانواده ها کمک کند. علاوه بر این، پژوهش حاضر بر اهمیت دانش فرهنگی در فرایند حکمرانی تاکید می کند و پیشنهاد می دهد که باید استراتژی ها و برنامه های خاصی برای افزایش آگاهی فرهنگی و تقویت نقش خانواده در اجتماع طراحی و اجرا شود. از این منظر، میتوان انتظار داشت که تحولات موثر فرهنگی نه تنها بر کیفیت زندگی خانواده ها، بلکه بر رشد و توسعه اجتماعی کشورها نیز تاثیرگذار باشد.در نهایت، این مطالعه به روشنی بیان میکند که توجه به ساختارهای حکمرانی مرتبط با خانواده و فرهنگ، نه تنها برای بهبود استانداردهای زندگی خانواده ها ضروری است، بلکه باید به عنوان یک جزء اساسی در برنامه ریزی های توسعه ای کشورها در نظر گرفته شود.

کلیدواژه ها

حکمرانی خانواده، اصلاح ساختار حکمرانی، فرهنگ، ساختار حکمرانی، اعتقادات جمعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.