بررسی ویژگی های کیفی توت فرنگی پس از برداشت و عوامل موثر بر آن

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی علوم و صنایع غذایی، مهندسی کشاورزی و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: AGRICULTURE08_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 225
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آسیه حسن زاده

استادیار گروه علوم صنایع غذایی، موسسه آموزش عالی بصیر آبیک، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

سما محمدلو

دانشجوی کارشناسی، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

چکیده

توت فرنگی همانند سایر میوه ها یک سیستم بیولوژیکی زنده است که بعد از برداشت به تدریج دچار تغییرات نامطلوبی می شودبه طوریکه آن را از جمله میوه های سریع فاسد شونده میدانند. عدم آگاهی از روشهای نوین نگهداری و انبارمانی توت فرنگیموجب از بین رفتن این محصول با ارزش بالای تغذیه ای، اقتصادی و سودآور و در نتیجه افزایش ضایعات می گردد. از مشکلاتعمده انبارداری میوه توت فرنگی ضایعات در نتیجه اثر رشد عوامل بیماریزای قارچی و کاهش وزن و کیفیت ظاهری میوه در اثرتعرق و از دست دهی آب است. به همین دلیل آشنایی با روش های نوین نگهداری، حمل و نقل و بسته بندی توت فرنگی جهت حفظکیفیت و افزایش عمر انباری این محصول لوکس حتی به مدت چند روز و نیز کاهش ضایعات این میوه از لحاظ اقتصادی حائزاهمیت میباشد. در این تحقیق به بررسی ویژگی های کیفی توت فرنگی پس از برداشت و عوامل موثر بر آن می پردازیم.

کلیدواژه ها

توت فرنگی، بسته بندی، انبارمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.