مقایسه میزان اثر خطینگی نمونه برداری صفحه بالایی و صفحه پایینی آرایه خازنی در عملکرد مبدل های A/D تقریب متوالی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های نوین در نیروگاه های هسته ای
- کد COI اختصاصی: PENPP02_082
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 98
نویسندگان
گروه مهندسی برق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، بوشهر، ایران
گروه مهندسی برق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، بوشهر، ایران
گروه مهندسی برق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، بوشهر، ایران
چکیده
در این مقاله به مقایسه دو مبدل آنالوگ به دیجیتال تقریب متوالی(SAR۱) ۸ بیتی به منظور مقایسه میزان اثر خطینگی پرداخته شده است .تفاوت این دو مبدل در نحوه ی اعمال سیگنال آنالوگ اعمالی به خازن های DAC آنها می باشد، که در یکی سیگنال به صفحه ی پایینی خازنها و در دیگری به صفحه ی بالایی اعمال شده است .در این مقاله سعی ما بر آن بوده است که از مداراتی با توان پایین و آفست کم (منظور از آفست کم جلوگیری از نویز مقایسه گر می باشد) در مبدل آنالوگ به دیجیتال تقریب متوالی استفاده شود. مقدار SNDR مبدل صفحه ی پایینی برابر با dB ۴۳/۱۶۶ و در صفحه ی پایینی برابر با dB ۳۰۶/۳۸ در فرکانس نمونه برداری MS/s ۱ در یک منبع تغذیه ۱/۸ ولتی می باشد. این نکته قابل ذکر است که فرکانس ورودی برابر با Hz۹۵۲ می باشد. پارامترهای دیگری که اندازه گیری شده اند همچون SFDR ، THD ، SNR و ENOB به ترتیب برای صفحه ی پایینی برابر با dB ، /۴۰و bit)۶/۰۷۱ bit واحد ENOB می باشد) و برای صفحه ی بالایی برابر با dB ،-۴۸/۶۳۵ dB ،۴۴/۶۱۶ dB ۵۶۸/۵۰ و bit ۸۷۸/۶ می باشند. تحلیل DC انجام شده نشان می دهد که میانگین پارامترهای خطی همچون INL و DNL برای مبدل صفحه ی پایینی به ترتیب برابر با LSB ،۲/۲۹۷LSB۵۵۳/۰ وبرای مبدل صفحه ی بالایی برابر با LSB،۱/۴۰۴LSB۷۷۶/۰ می باشند. مبدل در نرم افزار Cadence IC Design شبیه سازی شده که از تکنولوژی µ۰.۱۸m CMOS وابسته به شرکت TSMC استفاده میکند و همچنین برای اندازه گیری مقادیر پارامترهای استاتیک و دینامیک ، از نرم افزار Spice Explorer استفاده شده استکلیدواژه ها
مبدل آنالوگ به دیجیتال ، مبدل تقریب متوالی ، خطای غیر خطی، سوئیچ های منطقی ، آرایه خازنیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.