بررسی اثر دوباره گرمایش بخار اشباع بر عملکرد توربین های نیروگاه ها
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های نوین در نیروگاه های هسته ای
- کد COI اختصاصی: PENPP02_060
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 151
نویسندگان
گروه مهندسی مکانیک ، واحد بوشهر ، دانشگاه آزاد اسلامی ، بوشهر ، ایران
گروه مهندسی مکانیک ، واحد بوشهر ، دانشگاه آزاد اسلامی ، بوشهر ، ایران
گروه مهندسی مکانیک ، واحد بوشهر ، دانشگاه آزاد اسلامی ، بوشهر ، ایران
چکیده
امروزه با توجه به افزایش جمعیت در جوامع مختلف، تامین انرژی الکتریکی به یکی از مهم ترین ضروریت ها تبدیل شده است. یکی از رایج تریروش های تولید انرژی الکتریکی، استفاده از سیکل های مختلف رانکین و برایتون می باشد. در این سیکل ها سیال با وارد شدن به محیط توربینو چرخاندن پره های آن، منجر به تولید انرژی الکتریکی می شود. یکی از مشکلات این سیکلها بازده پایین و تلفات بالای آنها است. لذا از سویمحققان راه های مختلفی از جمع گرمایش مجدد سیال برای استفاده دوباره در توربین جهت افزایش بازده این سیکل ها ارایه شده است. در اینتحقیق مروری نیز سعی بر آن شده است که با بررسی پژوهش های انجام شده در زمینه بازگرمایش سیال و اثرات آن بر روی عملکرد توربینتحقیق جامعی انجام شود. بر اساس مطالعه انجام شده تاکنون تحقیقات جامعی بر روی استفاده از سیستم گرمایش مجدد و اثرات آن بر رویعملکرد سیکل های نیروگاهی انجام شده است. بر اساس این مطالعات، استفاده از سیستم گرمایش مجدد منجر به بهبود عملکرد سیکل هاینروگاهی شده است. در وافع افزایش تعداد سیسدم های گرمایش مجدد همواره باعث افزایش بیشتر بازدهی سیکل از نگاه فانون اول و دومترمودینامیک شده است. اگرچه دیده شده است که بیشترین تغییرات در عملکرد سیستم با افزودن اولین سیستم گرمایش مجدد رخ می دهدکلیدواژه ها
تحلیل انرژی، تحلیل اگزرژی، ترمودینامیک، توربین، بازدهمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.