استراتژی اختلال و تعیین مکان اختلالگرهای جنگ الکترونیک
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی علوم و مهندسی دفاعی با رویکرد مقابله با تهدیدات نوین دفاعی
- کد COI اختصاصی: ECDS10_050
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 67
نویسندگان
کارشناسی ارشد برق مخابرات سیستم، دانشگاه اقسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)
چکیده
علاوه بر انتخاب استراتژی اختلال، انتخاب تعداد، مکان و نحوه قرار دادن اختلال گرها نیز نقش اساسی در میزان تاثیر گذاریعملیات اختلال دارد. مکان قرار دادن اختلالگر می تواند به صورت تصادفی انتخاب شود و یا با توجه به نوع اختلال، بهترینمکان را انتخاب نمود. طراحی عملیات اختلال، وابسته به اطلاعات دقیق یا نسبی و یا ابهام کامل از شبکه مقابل و اجزای آناست. در این مقاله ابتدا تکنیک های مورد استفاده در اختلال و سپس معیارهای انتخاب یک استراتژی مناسب مورد بررسیقرار خواهدگرفت. مسائل مربوط به استراتژی های قرار دادن اختلال گر با توجه به میزان اطلاعات در دسترس از شبکه مقابل،مورد توجه قرار می گیرد. هدف نهایی استفاده از حداقل اختلال گرها با حداقل توان ارسالی برای دستیابی به بیشترین نتیجهخواهدبود. میزان آسیب پذیری عملیات اختلال و جمرها در مواجهه با آشکارسازی نیز مدنظر خواهد بود. ازینرو استراتژی هایمختلف اختلال در حالت برخورداری از اطلاعات کامل درمورد شبکه ارتباطی و نیز درحالتی که ابهام کاملی وجود دارد، با هممقایسه خواهندشد. در نهایت پیشنهاداتی برای انتخاب استراتژی مطلوب ارائه می گردد.کلیدواژه ها
جنگ الکترونیک، اختلالگر، عملیات اختلال، عدم قطعیت، حملات بهینهمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.