طراحی و ساخت سیستم پاکسازی بیولوژیکی خودرویی و زرهی رعد با روش یونیزاسیون ولتاژ بالا

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی علوم و مهندسی دفاعی با رویکرد مقابله با تهدیدات نوین دفاعی
  • کد COI اختصاصی: ECDS10_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 104
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجتبی محمدی

کارشناسی ارشد فیزیک، دانشکده علوم پایه، دانشگاه جامع امام حسین (ع)، مجتمع دانش بنیان امام حسین (ع)، سازمان تحقیقات و خودکفایی نزسا،

روح اله عبدالهی

کارشناسی ارشد و شیمی گروه تجزیه، - مربی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) ، دانشگاه امیرالمومنین، گروه جنگ نوین

محمدجواد عرشی

کارشناسی ارشد، دانشکده علوم پایه، دانشگاه شهرکرد، مجتمع دانش بنیان امام حسین (ع)، سازمان تحقیقات و خودکفایی نزسا

رسول ملکی

کارشناسی و مهندسی مکانیک، دانشگاه شهید دستواره - و سازمان تحقیقات و خودکفایی نزسا، مجتمع دانش بنیان امام حسین (ع)

چکیده

حملات بیولوژیکی به معنای استفاده از آلودگی با عوامل بیولوژیکی مانند میکروارگانیسم ها، ویروس ها یا سموم برای حملاتبیولوژیکی یا در بعضی از موارد، حملات بیولوژیکی ممکن است به عنوان یک ابزار جنگی در نبردها و نزاع های نظامی و یگانخودرویی و زرهی مورد استفاده قرار گیرند. حذف اثرات و حملات بیولوژیکی از محیط های مختلف عملیاتی و بخصوص محیط-های مهم حیاتی یکی از مهمترین مسائل پدافند غیرعامل و جنگ نوین است و تاکنون روشهای زیادی برای حذف یا کاهشاین حملات بیولوژیکی در نظر گرفته شده است. در این مقاله، طراحی و ساخت یک سیستم پاکسازی بیولوژیکی با قابلیتعملیاتی بودن، اقتصادی بودن و حداکثر پاکسازی محیطی با روش یونیزاسیون ولتاژ بالا در راستای اهداف مرکز تحقیقاتخودرویی و زرهی و در پژوهشکدههای تخصصی زیست شناسایی با استقاده استاندارد نیم مک فارلند در محیط BHIB موردارزیابی بالینی با خروجی نتایج پاکسازی بیولوژیکی ۹۵ درصد قرار گرفته شده است.

کلیدواژه ها

یونیزاسیون، بیولوژیکی، پدافند غیرعامل، میکروارگانیسم، زرهی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.