مروری بر کاربرد هوش مصنوعی در تجارت الکترونیک، امور مالی و مدیریت کسب و کار

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری، اقتصاد و بانکداری
  • کد COI اختصاصی: MAEBCONF07_079
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 433
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پریسا پورمحمود

کارشناسی مهندسی عمران - آب، دانشکده عمران، دانشگاه تبریز، استان آذربایجان شرقی، ایران

چکیده

هوش مصنوعی یا به عبارتی Artificial intelligence که امروزه با اصطلاح هوش مصنوعی AI نیز شناخته می شود، روشی نوین برای ساخت ابزارهایی هوشمند با الگوبرداری از هوش انسان می باشد. ابزاری که شبیه انسان فکر کند و به جای او تصمیم بگیرد. در حقیقت این فناوری همان ماشین برنامه نویسی شده به دست انسان است که با هدف سهولت در انجام امور روزمره طراحی شده است. بسیاری از افراد، هوش مصنوعی را همچون رباتی در نظر می گیرند که به صورت فیزیکی قابل مشاهده می باشد. در حالی که در بیشتر موارد، این مفهوم در قالب پاسخی به رفتارهای انسان و برگرفته از علایق و گرایشات او ارائه می شود. هوش مصنوعی (AI) روز به روز پیشرفته تر می شود و جنبه های مختلف زندگی ما را تحت تاثیر قرار می دهد. اکنون می توان از هوش مصنوعی در اکثر کسب و کارها استفاده کرد. فناوری های هوش مصنوعی ابزارهای قدرتمندی را ارائه می دهند که با کمک آن ها می توان بهره وری را افزایش داد، وظایف کاری را بهتر پیش برد و کیفیت خدمات را ارتقا داد. هوش مصنوعی در تجارت الکترونیک و صنایع مالی، برای دستیابی به تجربه بهتر مشتری، مدیریت کارآمد زنجیره تامین و بهبود کارایی عملیاتی با هدف طراحی روش های استاندارد و قابل اعتماد کنترل کیفیت محصول و جستجوی راه های جدید دستیابی به مشتریان و خدمت رسانی به مشتریان با هزینه پایین،به کار گرفته شده است. یادگیری ماشینی و یادگیری عمیق دو مورد از رایج ترین رویکردهای هوش مصنوعی هستند. افراد، کسب و کارها و سازمان های دولتی از این مدل ها برای پیش بینی و یادگیری از داده ها استفاده می کنند. همچنین هوش مصنوعی برای خرده فروشان تجارت الکترونیک این امکان را فراهم می آورد تا هر روز میلیون ها تعامل را تجزیه و تحلیل نمایند و مشتریان را هدفمند دنبال نمایند. می توان چرخه فروش را با استفاده از برنامه های هوش مصنوعی هدایت نموده و به فروشندگان آنلاین کمک نمود تا با چشم انداز درست، در زمان مناسب، با پیام درست وارد شوند و محصولات خود را به فروش رسانند. تکنولوژی هوش مصنوعی در سالهای آتی تاثیر عظیمی بر سود صنعت تجارت الکترونیکی خواهد گذاشت.این مقاله در مورد کاربردهای یادگیری ماشین و هوش مصنوعی در تجارت الکترونیک، مدیریت شرکت و امور مالی بحث می کند.

کلیدواژه ها

امور مالی، پیش بینی، تحلیل، هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی، تجارت الکترونیک

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.