ارزیابی نقش پلتفرم های آموزشی آنلاین در توسعه یادگیری ترکیبی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: هشتمین همایش بین المللی مطالعات دینی، علوم انسانی و اخلاق زیستی در جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: RSHIW08_010
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 118
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم عبدالهی

آموزش و پرورش ارومیه

چکیده

یادگیری ترکیبی به عنوان یک ساز و کار جدید بر استفاده متنوع و گسترده از روشهای یادگیری تاکید دارد. توجه در انتخاب و به کارگیری ابزر مناسب با موقعیت یادگیرنده برای بالا بردن کیفیت یادگیری از اصول اولیه یادگیری ترکیبی است . در عصر حاضر یکی از مهمترین اختراعات بشری که تغییرات شگرفی را در زندگی بشریت ایجاد نموده، پیدایش رایانه و بدنبال آن اینترنت بوده که باعث رقم زدن دنیای مجازی و انگیزهای برای نظامهای آموزشی شده است تا در بخش آموزش الکترونیکی سرمایه گذاری کنند. اما آنچه که اهمیت بحث را روشن تر می سازد، تلاش برای کسب موفقیت در استفاده از سیستم یادگیری الکترونیکی و سنجش میزان موفقیت این سیستم ها است . و تلاش ناموفق برای پیادهسازی یادگیری الکترونیکی ، موجب از دست دادن سرمایه خواهد شد. هدف اساسی این پژوهش نقش شبکه های مجازی در توسعه یادگیری و آموزش ترکیبی که با روش توصیفی - تحلیلی و برای پاسخگویی به سوال پژوهش ، که نقش شبکه های مجازی در یادگیری و آموزش ترکیبی چیست ؟ از منابع کتابخانه ای و جستجو در منابع مختلف انجام شد. در این مقاله ابتدا مفهوم یادگیری ترکیبی و شبکه های اجتماعی توضیح داده شده و سپس به نقش شبکه های اجتماعی در توسعه یادگیری و آموزش اشاره شده است . نتایج این یافته ها نشان می دهد که یادگیری ترکیبی با داشتن مزیت های هر دو رویکرد آموزش(سنتی و الکترونیکی ) یک رویکرد موثر برای افزایش اثر بخشی یادگیری، سهولت دسترسی به مواد آموزشی و افزایش اثر بخشی هزینه ها باشد. با توجه به یافته های پژوهش ، شیوه ترکیبی در آموزش، آزادی عمل وسیع تری را در بهرهمندی از محیط های آموزشی در اختیار کارشناسان آموزشی قرار می دهد و از این طریق موجب توسعه و بهبود آموزش و یادگیری می گردد.

کلیدواژه ها

یادگیری، آموزش ترکیبی ، شبکه های اجتماعی .

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.