بررسی تحولات ناشی از هوش مصنوعی در عرصه آموزش و پرورش

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ششمین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: RAVAN06_2521
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 143
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کوثر پودینه مقدم کرباسک

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان پردیس رسالت زاهدان واحد زابل،سیستان و بلوچستان،ایران

سحر پودینه مقدم کرباسک

کارشناسی ارشد رشته زبان های باستانی ایران دانشگاه ملی سیستان و بلوچستان زاهدان ،سیستان و بلوچستان،ایران

مهدی آقائی زوری

کارشناسی مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر،دانشگاه آزاد اسلامی زابل، سیستان و بلوچستان ،ایران

سجاد اعتباری

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شهید مطهری زاهدان واحد زابل،سیستان و بلوچستان ،ایران

چکیده

روش تحقیقی مورد استفاده در این پژوهش روش کتابخانه ای و مروری است و مطالب از مقالات و کتب معتبر جمع آوری شده،مقاله حاضر به بررسی مسئله تاثیرات هوش مصنوعی در عرصه اموزشو پرورش و یادگیری میپرازد.انسانها همواره به دنبال راههایی برای راحت زندگی کردن بوده اند و حوزه آموزش و یادگیری نیز تحت تاثیر این خواسته ی بشر قرارگرفته است،یکی از عوامل تاثیر گذار بر آموزش و پرورش مسئله هوش مصنوعی و فناوری های نوین است ،هوش مصنوعی (AI) در دهه های اخیر تاثیرات گسترده ای در حوزه های مختلف از جمله آموزش و پرورش داشته است. این تحولات هم در نحوه آموزش و هم در روش های یادگیری دانش آموزان و دانشجویان تاثیر گذاشته و باعث دگرگونی های مهمی در این عرصه شده است،در آینده انتظار می رود که هوش مصنوعی با پیشرفت های بیشتری همراه باشد و تغییرات بیشتری را در سیستم های آموزشی به وجود آورد، به عنوان مثال؛هوش مصنوعی می تواند در توسعه سیستم های ارزیابی هوشمندتر، ابزارهای یادگیری خودکار و کلاس های درس مبتنی بر واقعیت مجازی نقش پررنگ تری ایفا کند.همچنین به کاهش نابرابری های آموزشی از طریق دسترسی به منابع و ابزارهای پیشرفته برای همه دانش آموزان کمک کند. در این مقاله به بررسی تحولات هوش مصنوعی در آموزش و پرورش، چالش ها و فرصت های مرتبط با آن می پردازیم.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی ،آموزش و پرورش ،یادگیری،دانش آموزان.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.