بررسی طلاق توافقی با رویکرد نقد ماده ۲۵ قانون حمایت از خانواده
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی انقلاب علوم انسانی اسلامی
- کد COI اختصاصی: IIHRCONF01_0929
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 238
نویسندگان
استاد یار گروه حقوق ، دانشگاه امام رضا (ع) ، مشهد ، ایران
دانشجو مقطع کارشناسی ارشد ، حقوق ثبت اسناد و املاک ، دانشگاه امام رضا(ع) ، مشهد ، ایران
دانشجو مقطع کارشناسی ارشد ، حقوق ثبت اسناد و املاک ، دانشگاه امام رضا(ع) ، مشهد ، ایران
چکیده
به دلیل افزایش روز افزون طلاق در اکثر کشورها، ازجمله ایران و تاثیرات مخربی که این پدیده می تواند بر روی زوج ها، فرزندان و جامعه بگذارد، برای کاهش این پدیده پژوهش حاضر با هدف بررسی اثربخشی الگوی مشاوره پیشگیری از طلاق بر کیفیت زندگی و انصراف از طلاق زوج های در آستانه طلاق صورت گرفت . مشاور می تواند میان زوجین سازش ایجاد نماید ولی نگرش اغلب زوجین به کارآمدی مشاوره های فعلی ، چندان حاکی از رضایت نیست . این عدم رضایت ابعاد مختلفی دارد ازجمله : هزینه های سنگین حق المشاوره و عدم پوشش دولتی هزینه ها، زمان بندی نامناسب جلسات مشاوره سبک شمردن تحکیم بنیان خانواده از سوی برخی مشاوران و بالتبع عدم تلاش در ترمیم رابطه زوجین و سبک انگاشتن تحکیم خانواده، عدم برخورداری مشاوران از تخصص کافی همراه با تجربه و سوگیری های جنسیتی برخی از مشاوران. تحقیق حاضر درباره ی قانون جدید طلاق توافقی مصوب سال ۱۳۹۷ و نقش مشاوره در جلوگیری از آن است مشاوره مبنای فقهی ندارد و بر اساس عرف و نیازهای جامعه و حفظ تحکیم خانواده پدید آمده است و گاها با توجه به تصمیم جدی زوجین برای جدایی موجب اطاله وقت میشود زیرا با توجه به قانون جدید حداقل هایی برای تشکیل جلسات مشاوره پیش بینی شده است که باید رعایت شود تا در صورت عدم سازش گواهی توسط مشاوران امضا شود و به قاضی خانواده ارجاع داده شود.کلیدواژه ها
اصلاحات اراضی ، مالکیت ، انقلاب اسلامی ، کشاورزی ، قانون گذاریمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.