سیستم های تشخیص نفوذ اینترنت اشیاء: بررسی جامع و چشم انداز آینده

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات، مدیریت و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: CONFIT01_1219
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 144
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم عسکری

دانشجو دکتری، گروه بهینه سازی سیستم ها ، دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران

فرید خوش الحان

هیات علمی دانشکده صنایع،گروه بهینه سازی سیستم ها، دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران

حجت اله حمیدی

هیات علمی دانشکده صنایع، مهندسی فناوری اطلاعات، دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران

چکیده

اینترنت اشیاء۱(IoT) به سرعت در زندگی روزمره ما در حال گسترش است و دسترسی به عملکردهای مختلف را افزایش می دهد. با رشد و گسترش سریع رویکردهای مبتنی بر اینترنت اشیاء، امنیت دستگاههای اینترنت اشیاء چالشی رو به رشد برای تولیدکنندگان و مصرفکنندگان است . برای محافظت از این دستگاهها در برابر چنین تهدیداتی باید اقدامات موثری انجام شود. هدف از این اقدامات افزایش امنیت دستگاههای اینترنت اشیاء، حفظ حریم خصوصی آنها و بهبود امنیت کلی سیستم است . ادغام سیستم های تشخیص نفوذ۲ (IDS) با اینترنت اشیاء رویکردی حیاتی برای ارتقای وضعیت امنیتی دستگاهها و شبکه های به هم پیوسته ارائه می دهد . سیستم های تشخیص نفوذ نقشی اساسی در نظارت بر ترافیک شبکه ، شناسایی دسترسی غیرمجاز و کاهش تهدیدات بالقوه در محیط های IoT دارند. این مقاله اهمیت ترکیب IDS با سیستم های IoT را بررسی می کند و نیاز به راهحل های امنیتی جامع برای محافظت در برابر تهدیدات سایبری در حال تکامل را برجسته می کند. از طریق بررسی نظاممند ادبیات و تجزیه وتحلیل تجربی ، رویکردهای IDS مختلف درزمینه اینترنت اشیاء، ازجمله روشهای مبتنی بر امضا، مبتنی بر ناهنجاری ، مبتنی بر مشخصات، و ترکیبی موردبررسی قرار می گیرند. این مقاله مزایا و محدودیت های هر رویکرد را موردبحث قرار می دهد، به چالش های باز می پردازد و مسیرهای بالقوه آینده برای تحقیق و توسعه در این حوزه را شناسایی می کند.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء، امنیت ، حملات، هوش مصنوعی ، کشف نفوذ، سیستم های کشف نفوذ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.