ارزیابی و اولویت بندی چابکی زنجیره تامین با استفاده از یک مدل تصمیم گیری چندمعیاره فازی (مطالعه موردی : صنایع منتخب غذایی شیراز )
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات، مدیریت و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: CONFIT01_0783
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 127
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی صنایع ، گرایش سیستم های کلان، موسسه آموزش عالی زند، شیراز، ایران
استادیار گروه مهندسی صنایع ، گرایش سیستم های کلان، موسسه آموزش عالی زند، شیراز، ایران
چکیده
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و همچنین رقابت پذیری در تمامی سطوح زنجیره تامین ،شرکت ها وادار شده اند تا با بوجود آمدن تغییرات خود را سریعا با شرایط جدید تطبیق دهند.در عصر حاضر شرکتی میتواند در این عرصه باقی بماند که تمام سطوح زنجیزه تامین خود را با کوچک ترین تغییری ،تغییر داده و بروز کند.بنابراین به عبارتی می توان بدین صورت بیان کرد که یک زنجیره تامین چابک در این دوره موفق خواهد بود.در آینده و در زمان رقابت در محیط بازار رقابتی و پویا، شرکت ها و سازمان ها باید به فکر توسعه قابلیت های چابک و استفاده از چابکی به عنوان مزیت رقابتی باشند. یکی از مشکلات تمرکز بر بهبود چابکی ، پویایی و نیز اقتضائی بودن قابلیتی است که از پیش توسط سازمان تعریف شده است . چابکی در اینجا به عنوان یک راه بی پایان از بهبود مستمر قلمداد می شود. مدل های طراحی شده حاکی از این است که شرکت هایی که بدون در نظرگرفتن سایر قابلیت های عملکردی ، بر بهبود چابکی تاکید می کنند، احتمالا با شکست و ناکامی روبرو خواهند شد. پیش از شروع به ایجاد و کاربرد چابکی ، الزم است عوامل موثر بر چابکی در سطح سازمان مجری شناسایی گردد؛ از این رو، هدف اصلی این پژوهش شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر چابکی سازمانی است . ما در این تحقیق در دو فاز کار خود را پیش برده ایم .در گام نخست با استفاده از روش AHP فازی عوال موثر بر چابکی سازمان ها مورد بررسی و ارزیابی قرار داده ایم .در قسمت دوم از میان شرکت هاو سازمان های صنایع غذایی شیراز ۱۰ مورد را انتخاب کرده و با استفاده از روش TOPSIS فازی چهار معیار را مورد ارزیابی قرار داده ایم و این ۱۰ شرکت را با استفاده از روش FTOPSIS اولویت بندی کرده و رنکینگ هر کدام را با توجه به معیار های مدیریتی و رهبری ،کنترل کیفیت موجود در سازمان،بازاریابی و فروش سازمان و سطح فناوری اطلاعات سازمان سنجیده ایم .کلیدواژه ها
چابکی سازمان،AHP فازی ،تصمیم گیری چند معیاره،FTOPSISمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.