رابطه فابینگ با عزتنفس سازمانی کارکنان با تمرکز ویژه بر تجربه طرد اجتماعی زیردستان، فاصله قدرت و نیاز به تعلق (مورد مطالعه : آموزش پرورش استان کرمانشاه)

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات، مدیریت و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: CONFIT01_0393
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 220
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا عقیقی

شهاب نصوری

چکیده

این تحقیق با هدف بررسی رابطه فابینگ با عزتنفس سازمانی کارکنان با تمرکز ویژه بر تجربه طرد اجتماعی زیردستان، فاصله قدرت و نیاز به تعلق در آموزش پرورش استان کرمانشاه می باشد. پژوهش حاضر برمبنای هدف، کاربردی و بر مبنای روش در زمره پژوهش های توصیفی - پیمایشی از نوع میدانی است . این پژوهش در مراکز آموزش پرورش استان کرمانشاه انجام گرفته است و کلیه مدیران و کارکنان مراکز آموزش و پرورش در استان کرمانشاه جامعه آماری این پژوهش را تشکیل دادهاند که تعداد آنها ۸۸۰ می باشد که با استفاده از فرمول کوکران ۲۶۸ نفر با استفاده از روش نمونه گیری نسبی شده انتخاب شده و شش پرسشنامه (پرسشنامه فابینگ رابرتز و دیوید (۲۰۱۷)، پرسشنامه عزتنفس سازمانی اسکات و همکاران (۲۰۰۸)، پرسشنامه طرد اجتماعی /تهدید نیازهای اساسی جیمیسون و همکاران (۲۰۱۰)، پرسشنامه تجربه ترد اجتماعی داونی و فلدمن ، (۱۹۹۶)، پرسشنامه فاصله قدرت دورفمن و هاول (۱۹۸۸)، پرسشنامه نیاز به تعلق لیری و همکاران (۲۰۱۳)وپرسشنامه تهدید نیازهای اساسی ونبست و ویلیامس (۲۰۰۶))که مجموعا در ۴۷ سوال می باشد بین آنها توزیع شد. این پژوهش توسط نرم افزارهای Spss و Amos نسخه ۲۴ اجرا و تجزیه و تحلیل شده است . نتایج تحقیق نشان می دهد که فابینگ با تعلق ، عزتنفس ، وجود معنادار و کنترل در کارکنان آموزش و پرورش استان کرمانشاه رابطه دارد. تعلق ، عزتنفس ، وجود معنادار و کنترل با عزتنفس سازمانی در کارکنان آموزشوپرورش استان کرمانشاه رابطه دارد. فابینگ با عزتنفس سازمانی با میانجیگری تعلق ، عزتنفس ، وجود معناداروکنترل در کارکنان آموزش و پرورش استان کرمانشاه رابطه دارد. فابینگ با تعلق با تعدیلگری نیاز به تعلق ، فابینگ با کنترل با تعدیلگری تجربه طرد اجتماعی زیردستان، فابینگ با کنترل با تعدیلگری فاصله قدرت در کارکنان آموزش و پرورش استان کرمانشاه رابطه دارد.

کلیدواژه ها

فابینگ ، عزتنفس سازمانی ، تجربه طرد اجتماعی زیردستان، فاصله قدرت، نیاز به تعلق ، تعلق ، عزتنفس ، وجود معنادار، کنترل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.