بررسی تاثیر شبکه اتصال عملکردی کامل و جزئی برای ساخت گراف مغزی در صحت تشخیص بیماری اسکیزوفرنی با رویکرد شبکه عصبی گرافی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش ها و فناوری های نوین در مهندسی برق
- کد COI اختصاصی: ICNRTEE02_033
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 62
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس
دانشیار، گروه مهندسی کامپیوتر دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
اسکیزوفرنی یک اختلال روانی جدی و یک بیماری عصبی پیشرونده است که بر تفکر، احساس و رفتار افراد تاثیر می گذارد و با ایجاد اختلال در تفکر و رفتار ممکن است به طور قابل توجهی فرد از از زندگی روزمره ناتوان کند. همچنین بیماری های روانی مانند اختلال دو قطبی یا اختلال افسردگی شدید اغلب با اسکیزوفرنی اشتباه گرفته می شوند. بنابراین یافتن ابزارهای خودکار برای کمک به پزشکان در تشخیص بیماری بسیار حائز اهمیت است هدف از این تحقیق پرداختن به این چالش مهم است که ایا استفاده از یک نوع شبکه اتصال عملکردی (که در مقالات بسیار متداول است) برای مطالعه بیماری های پیچیده مغزی از قبیل اسکیزوفرنی کافی است یا می توان با تحلیل های متعدد الگوهای اتصال عملکردی به درک جامع تر و دقت بالاتری در تشخیص بیماری های مغزی دست یافت؟ این مطالعه بر روی داده های تصویربرداری تشدید مغناطیسی عملکردی افراد مبتلا به اسکیزوفرنی و افراد سالم انجام شده است نتایج نشان دادند که استفاده از ترکیب صحیح همبستگی کامل و همبستگی جزئی به عنوان دو نوع شبکه اتصال عملکردی، منجر به دقت بالاتری در تشخیص اسکیزوفرنی شده است. این تحقیق نتیجه می دهد که استفاده از تحلیل های متعدد الگوهای اتصال عملکردی، منجر به درک جامع تر بالاتری در تشخیص بیماری های مغزی می شود.کلیدواژه ها
اتصال عملکردی ، اسکیزوفرنی، تشخیص بیماری، شبکه عصبی گرافیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.